fbpx
Musholm 0028-1200px

Tilgængelighed på Musholm

Velkommen til verdens mest tilgængelige ferie, sport og konferencecenter

Alle gæster – børn som voksne – oplever en utrolig frihed på egen hånd, når de besøger Musholm. Børn i kørestol kan trygt drøne rundt på gange og stier, og vi har gjort en dyd ud af, at alle med et handicap kan være aktivt med i fællesskabet omkring de enkelte aktiviteter.

Vi ønsker nemlig, at alle mennesker uanset alder og handicap skal kunne følges ad. Inden for og udenfor. Gæster skal mødes af muligheder frem for begrænsninger på Musholm. Det betyder ikke, at alle nødvendigvis skal kunne alt eller lige hurtigt. Men det betyder, at centret har tilbud til alle, og at alle kan udfordre deres egne grænser.

Designløsninger der ikke ses

Vi har tilstræbt, at tilgængeligheden bliver så indarbejdet i husets design og arkitektur, at man kun bemærker den, hvis man har brug for den. Hjælpemidler, der hjælper én type af mennesker, kan genere andre mennesker. Den blinde kan let støde hovedet ind i en loftlift på toilettet. Den gangbesværede føler sig ikke tryg på store toiletter, og kan ikke løfte foden over lede-linien til svagtseende – ligesom el-kørestols-brugeren mister kontakten til joysticket, hvis lede-linien skaber bump på vejen.

Derfor er en vigtig faktor i vores arbejde anerkendelsen af, at folk, der ikke har behov for hjælpemidler  – samt folk, der har en usynlig eller kun let fremskreden funktionsnedsættelse, kan blive skræmt af at se på de hjælpemidler, som andre har behov for.

Send en forespørgsel

Dit navn (skal udfyldes)

Telefonnummer

Eventuel firmanavn

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked