fbpx

LÆKKER MAD OG GOD STEMNING

Musholms restaurant ligger  midt i Danmarks køkkenhave, og det er udgangspunktet for vores Musholms madfilosofi. Vi vil lidt kækt kalde Musholms tilgang til mad for “VeMa” – Vestsjællandsk Mad – fordi det er en lokal  fortolkning af det ny nordiske køkken.Det betyder årstidsbestemte grøntsager, kød og fjerkræ fra lokale producenter tæt på Musholm. Fisk og skaldyr, som lever i Storebælt. Musholms køkkenchef bestræber sig på, at 75 % af vores råvarer er økologiske.

Unik madoplevelse
Vi bestræber os på at give jer en unik madoplevelse. For uden god mad kan man ikke præstere, tænke eller nyde livet. Restauranten har et moderne fleksibelt madkoncept, der kan matche alt fra erhvervslivets konferencebehov til NGO-verdens lowcost-modeller, og fokus er altid på velsmagende mad med brug af mindre salt, mindre sukker flere fibre og lokale råvarer. Retterne på vores menukort skifter hver dag, og der er noget for enhver smag.

Ferie med eller uden mad i restauranten
Har I ikke lyst til  selv at lave mad i ferieboligen, kan I forkæle jer selv ved at spise  i Musholms restaurant, som ligger tæt på ferieboligen – eller I kan tage middag eller frokost med jer og varme den på bål  eller i jeres eget hus.Priserne er meget  familievenlige

Om sommeren er der mulighed for at få serveret maden på den udendørs terrasse, så man kan opleve solnedgangen eller nyde kaffen mens børnene leger på græsplænen. I receptionen kan du desuden købe et udvalg af vores simre- og tavleretter, som kan varmes på bål, i feriehuset eller tages med hjem.

Restaurant Evald Ks åbningstider

Morgen

Fra uge 27 – 33: Alle dage fra kl. 8 – 10

Fra uge 34 – 26: Kun mod forudgående bordbestilling senest dagen før kl. 17.

Aften

Fra uge 27 – 33: Alle dage fra kl. 18 – 22.00 (køkken kl. 21.30)

Fra uge 34 – 26: Tirsdag – lørdag kl. 18-22 (Køkken kl. 21.00) mod forudgående bordbestilling senest dagen før kl. 17.

Fra uge 34 – 26 tilbyder vi ankomstmiddag søndag og mandag til opvarmning og indtagelse i køkkenalrummene i jeres dejlige feriehus. Du kan se ankomstmiddagsretterne her og bestille dem i receptionen senest fredag kl. 17.00 inden ankomstdagen.

Til konferencer og dagsmøder uanset antal er køkkenet naturligvis åbent alle dage – henvendelse 70 13 77 00.