fbpx

Før fødsels træning

COLOURBOX26291889

Mor-træning  – Før fødselsgymnastik

Onsdag kl. 9.30-11.00 (opstart d. 5. september)

Træning 90 minutter

Førfødselstræningen giver din krop styrke og er første skridt mod en vellykket graviditet.

Træningen består af kredsløbstræning, stabilitetstræning af mave, ryg og bækken, udstrækning og afspændingsøvelser samt meditation.

Gennem træningen vil du holde din krop stærk og i gang, få større kropsbevidsthed og en indre ro.

Massage af lænd, skuldre og ryg.

Vi vil ligeledes komme omkring øvelser der er tilknyttet ”Smertefri fødsel”

Undervisningen slutter altid med Kaffe/te ca. 30 minutter. Tiden er til fælles snak om det at blive mor første gang og hvad når det er nr. 2-3-4 der er på vej.

Du skal medbringe pude og tæppe til dig selv. Har du brug for to puder evt. til mellem knæ gør du det.

Håndklæde og en god olie.

Pris: Pr. gang kr. 100,- (inkl. Kaffe/the)

Klippekort med 6 gange kr. 550,- (bruges alle klip ikke inden fødslen, kan de bruges på Mor og barn-træning efterfølgende.)

Der er fri fremmøde, men der er plads til 15, så det er en god ide at melde sig til på forhånd

Tilmeld dig på +45 70 13 77 00

Instruktør

Mit navn er Lone. Jeg har undervist i gymnastik på alle planer i 41 år. I min tid som instruktør har jeg været på uddannelse både i fysisk gymnastik og samtaletræning og har med tiden selv uddannet andre. Kroppen har for mig altid været spændende at arbejde med både på det fysiske og psykiske plan. Jeg tog derfor en coachuddannelse i 2014 og har efterfølgende læst en stressvejlederuddannelse.

I 2017 påbegyndte jeg en kropsterapeutisk uddannelse og inden jeg blev færdig i marts 2018, var jeg i gang som selvstændig behandler. Se www.Thodel-kropsterapi.dk eller tag en folder i receptionen.

Jeg har 4 børn, som er fløjet ud i den stor verden og har bygget rede. Jeg har derfor en stor erfaring med hvad det vil sige både for krop og sind at blive mor. Så tiden inden og efter er lige så stor en del af graviditeten. Jeg har uddannelse inden for bækkenbund og afspænding samt Respiration og Diafragma (mellemgulvsmuskel).

Jeg ønsker med denne træning og samtale, at give dig den bedste forudsætning for at blive den super mor, du gerne vil være

lone