fbpx

Kropsterapi og massage

Massage

Har du spændinger i kroppen fra en travl hverdag, ømme muskler efter en aktiv dag eller ønsker du blot lidt selvforkælelse? På Musholm samarbejder vi med en række massører, der kommer direkte ud til dig, hvis du gerne vil have en massage under din ferie. Så kom spændinger til livs eller giv dig selv lidt velvære med en wellness massage.

Priser for massage af en uddannet massør under dit ophold på Musholm:

½ time kr. 370,-
1 time kr. 575,-

Derudover tilbyder vi hot stone massage til dem, der ønsker lidt ekstra selvforkælelse. Her bliver opvarmede lavasten brugt til at massere hele kroppen i rolige, afslappende og blide bevægelser. Varmen fra stenene trækker helt ind i kroppen, trænger dybt ind i musklerne og løsner alle spændinger. Den afslappende virkning gør, at du kommer ind i en meditativ tilstand, hvilket har en god effekt på kroppen både psykisk og fysisk.

Tillæg til ovenstående massagepriser for en hot stone massage er kr. 200,-

Dette er et engangstillæg uanset antal personer, som har booket hot stone massage den pågældende dag. Er I derfor en familie eller en vennegruppe, som ønsker hot stone massage samme dag, kan I dele tillægget mellem jer.

 

Kropsterapi

I forbindelse med Musholms forskellige motionshold hver onsdag, er det muligt at booke kropsterapi hos instruktøren Lone Regtize Klitten efter holdene. Kropsterapi er en alternativ behandlingsform, som kombinerer massage, ledfrigørelse, akupressur, zoneterapi og åndedrætsterapi for at frigøre de mentale spændinger, som har manifesteret sig fysisk i kroppen. Dermed hjælpes kroppen på vej til at genskabe sin naturlige balance.

Med sin helhedsorienterede tilgang til krop og sind kan kropsterapi afhjælpe både fysiske og psykiske lidelser herunder rygsmerter, museskade, eksem, angst og meget andet. Hvis du vil vide mere om denne spændende behandlingsform, kan du læse mere om kropsterapi og Lones behandlinger her. Behandlinger efter onsdagens motionshold bookes direkte hos Lone.