Faste aktiviteter

0 Læs højt

Skal I på ferie og mangler inspiration til noget at lave, så se her. Vi har flere forskellige muligheder. Både aktiviteter der kræver instruktør, og som skal bookes på forhånd, og aktiviteter I selv kan tage jer til enten i vores Multihal, såfremt den er ledig eller udendørs.

Åben hal

Hver lørdag vil vores aktivitetshal være åben mellem kl. 14.00-17.00 med en instruktør til rådighed, som kan lege med jer, give jer muligheden for at prøve klatrevæggen og svævebanen eller give jer inspiration til hvad I kan lave i vores hal.

Det er gratis for vores overnattende gæster på Musholm.

Alle er velkomne, så er du ikke overnattende gæst på Musholm koster det kr. 35,- at lege i hallen til åben hal.

Såfremt hal B er booket til et arrangement, er Åben hal aflyst.

Yogainspireret træning

I vores yogainspirerede træning arbejder vi med tre grundprincipper, styrke, smidighed og mental ro. Vi træner efter et program, hvor du vil kunne mærke forskel i din krop allerede efter kort tid.

Alle er velkomne – der tages individuelle hensyn.

Tid: torsdag morgen kl. 8.15-9.15
Pris: 25 kr. pr. gang. 10-turs klippekort kan købes for kr. 200,-
Tilmelding: Ingen nødvendig. Du dukker bare op.

Er du på ferie eller ophold på Musholm er aktiviteten gratis.

Lukket hold

I vores yogainspirerede træning arbejder vi med tre grundprincipper, styrke, smidighed og mental ro. Vi træner efter et program, hvor du vil kunne mærke forskel i din krop allerede efter kort tid. Holdet kører over 10 gange og vil blive tilpasset de deltagende. Medbring gerne egen måtte.

Tid: tirsdag aften kl. 17-18.15, første gang er tirsdag den 5. september 2017 og sidste gang er tirsdag d. 14. november 2017

OBS: Vi kører frem til og med d. 5. december. Pris for de ekstra 3 gange: kr. 120,- eller kr. 50,- pr. gang.

Pris: 400 kr. pr. person for alle 10 gange. 1. gang kr. 50,-, som refunderes hvis man tilmelder sig alle 10 gange

Tilmelding: Ved aktivitetskoordinator Tine H. Jensen på [email protected]

Klatring og svævebane

Prøv kræfter med den 6 meter høje klatrevæg med 4 klatreruter og den 30 meter lange indendørs svævebane. Begge dele har også adgang for mennesker i kørestol, så udfordr dig selv og dine venner.
Både svævebanen og klatrevæggen kan prøves i løbet af bookede tid. Sikkerhedsudstyr og instruktør er med i prisen og kan ikke fravælges.
Pris: 150 kr./pr. time/pr. person (minimumsbetaling for 2 personer). Der skal bookes minimum 10 dage i forvejen.
Minimumsaldersgrænse: 5 år. Derudover forbeholder vi os retten til at vurdere forsvarligheden i at sikre fremmødte personer.

Book din tid på klatrevæggen og svævebanen nu

El-hockey

El-hockey er en anderledes idrætsgren, der med sikkerhed bringer smil, grin og glæde frem blandt deltagerne. Det foregår i lave el-stole, der styres med et joystick. Forrest på stolen sidder en fastmonteret hockeystav.
El-hockey kan spilles af alle og er sjovt for voksne og børn. Udfordr familien, vennerne eller holdkammeraterne i en anderledes idrætsgren.
Pris: 1 time, 125kr. pr. person (minimumsbetaling for 3 personer). Ved gruppe på 6 personer eller over er prisen 115 kr. pr. person. Der skal bookes minimum 10 dage i forvejen.
Minimumsaldersgrænse: 6 år.

Book en el-hockeytid nu

Badminton

Lej en bane og udfordr familien.
Pris: 100 kr. pr. time. Er du på ferie eller ophold på Musholm koster det ikke noget.

Book din badmintonbane nu

Aktiv Søndag

Én gang om måneden afholder vi Aktiv Søndag kl. 13.00-16.00. Vi fylder hallen med alle vores redskaber, airtrack, rullebræt, sjippetov, rullemadras, madrasser og meget andet. Ligeledes åbner vi op på klatrevæggen og svævebanen. Se hvornår vi holder Aktiv Søndag næste gang i vores Aktivitetskalender. Her er dog datoer for resten af 2017; d. 1. oktober, d. 5. november og d. 3. december
Indgangen koster kr. 35,- pr. barn
Tillæg for klatrevæg og svævebane i alle 3 timer koster kr. 50,-.

Tag familien med til en hyggelig dag. Forfriskninger, kaffe og andet godt kan købes i receptionen.
OBS. Vi forbeholder os retten til at vurdere forsvarligheden i at sikre de fremmødte personer på klatrevæggen og svævebanen.

Share.

Comments are closed.

Regelmäßige Aktivitäten

0 Læs højt


Yoga-inspiriertes Training ℹ

Klettern und Seilbahnfahrten ℹ

Elektro-Hockey ℹ

Badminton ℹ

Share.

Comments are closed.

Regular Activities

0 Læs højt

Yogainspireret træning

Yogainspireret træning har fokus på vejrtrækning, lange, dybe stræk og roen til at udvikle sig selv. Træningen tager udgangspunkt i traditionelle yoga- og pilatesøvelser. Alle kan være med uanset udgangspunkt, da vi tilpasser træningen til deltagerne. Yogainspireret træning foregår hver torsdag formiddag kl. 8.15-9.15 i Forvandlingshulen.

Pris: kr. 25,- pr. gang. Det er muligt at købe et 10-turs klippekort for kr. 200,-.

Er du på ferie eller ophold på Musholm Ferie – Sport – Konference er aktiviteten med i opholdet.

Klatring og svævebaneture

Prøv kræfter med vores 6 meter høje klatrevæg med 4 forskellige baner og prøv vores 30 meter lange indendørs svævebane. Stort set alle kan komme op på klatrevæggen og i svævebanen, så udfordre dig selv og dine venner. Du vil selvfølgelig få grundig instruktion af vores instruktører.

Pris: 1 time, kr. 150,- pr. person (minimumsbetaling for 2 personer). Der skal bookes minimum 10 dage i forvejen.

Der bookes på timebasis, hvor både svævebanen og klatrevæggen kan prøves i løbet af den time. Sikkerhedsudstyr og instruktør er med i prisen, og kan ikke fravælges.

Aldersgrænsen er minimum 5 år. Vi forbeholder os retten til at vurdere forsvarligheden i at sikre de fremmødte personer.

Kontakt [email protected] eller ring på tlf. 7013 7700 for at booke tid.

El-hockey

El-hockey er en af de foretrukne idrætsgrene blandt personer med muskelsvind. Det foregår i lave el-stole, der styres med et joystick og har forskellige hastigheder. Forrest på stolen sidder en paddel, som fungerer som hockeystav.

Prøv en anderledes idrætsgren, der med sikkerhed bringer smil, grin og glæde frem blandt deltagerne. El-hockey kan spilles af stort alle, og er sjovt for voksne og børn. Udfordre familien, vennerne eller holdkammeraterne i en anderledes idrætsgren.

Pris: 1 time, kr. 125,- pr. person (minimumsbetaling for 3 personer). Ved gruppe på 6 personer eller over, kr. 115,- pr. person.

Der bookes på timebasis. Instruktion af instruktør er med i prisen, og kan ikke fravælges.

Aldersgrænsen er minimum 6 år. Vi forbeholder os retten til at vurdere forsvarligheden i at sikre de fremmødte personer.

Kontakt [email protected] eller ring på tlf. 7013 7700 for at booke tid.

 

Share.

Comments are closed.