Faste aktiviteter

0 Læs højt

Skal I på ferie og mangler inspiration til noget at lave, så se her. Vi har flere forskellige muligheder. Både aktiviteter der kræver instruktør, og som skal bookes på forhånd, og aktiviteter I selv kan tage jer til enten i vores Multihal, såfremt den er ledig eller udendørs.

Yogainspireret træning

I vores yogainspirerede træning arbejder vi med tre grundprincipper, styrke, smidighed og mental ro. Vi træner efter et program, hvor du vil kunne mærke forskel i din krop allerede efter kort tid.

Alle er velkomne – der tages individuelle hensyn.

Tid: torsdag morgen kl. 8.15-9.15
Pris: 25 kr. pr. gang. 10-turs klippekort kan købes for kr. 200,-
Tilmelding: Ingen nødvendig. Du dukker bare op.

Er du på ferie eller ophold på Musholm er aktiviteten gratis.

Lukket hold

I vores yogainspirerede træning arbejder vi med tre grundprincipper, styrke, smidighed og mental ro. Vi træner efter et program, hvor du vil kunne mærke forskel i din krop allerede efter kort tid. Holdet kører over 10 gange og vil blive tilpasset de deltagende. Medbring gerne egen måtte.

Tid: tirsdag aften kl. 17-18.15, første gang er tirsdag den 5. september 2017 og sidste gang er tirsdag d. 14. november 2017

Pris: 400 kr. pr. person for alle 10 gange. 1. gang kr. 50,-, som refunderes hvis man tilmelder sig alle 10 gange

Tilmelding: Ved aktivitetskoordinator Tine H. Jensen på [email protected]

Klatring og svævebane

Prøv kræfter med den 6 meter høje klatrevæg med 4 klatreruter og den 30 meter lange indendørs svævebane. Begge dele har også adgang for mennesker i kørestol, så udfordr dig selv og dine venner.
Både svævebanen og klatrevæggen kan prøves i løbet af bookede tid. Sikkerhedsudstyr og instruktør er med i prisen og kan ikke fravælges.
Pris: 150 kr./pr. time/pr. person (minimumsbetaling for 2 personer). Der skal bookes minimum 10 dage i forvejen.
Minimumsaldersgrænse: 5 år. Derudover forbeholder vi os retten til at vurdere forsvarligheden i at sikre fremmødte personer.

Book din tid på klatrevæggen og svævebanen nu

El-hockey

El-hockey er en anderledes idrætsgren, der med sikkerhed bringer smil, grin og glæde frem blandt deltagerne. Det foregår i lave el-stole, der styres med et joystick. Forrest på stolen sidder en fastmonteret hockeystav.
El-hockey kan spilles af alle og er sjovt for voksne og børn. Udfordr familien, vennerne eller holdkammeraterne i en anderledes idrætsgren.
Pris: 1 time, 125kr. pr. person (minimumsbetaling for 3 personer). Ved gruppe på 6 personer eller over er prisen 115 kr. pr. person. Der skal bookes minimum 10 dage i forvejen.
Minimumsaldersgrænse: 6 år.

Book en el-hockeytid nu

Badminton

Lej en bane og udfordr familien.
Pris: 100 kr. pr. time. Er du på ferie eller ophold på Musholm koster det ikke noget.

Book din badmintonbane nu

Aktiv Søndag

Én gang om måneden afholder vi Aktiv Søndag kl. 13.00-16.00. Vi fylder hallen med alle vores redskaber, airtrack, rullebræt, sjippetov, rullemadras, madrasser og meget andet. Ligeledes åbner vi op på klatrevæggen og svævebanen. Se hvornår vi holder Aktiv Søndag næste gang i vores Aktivitetskalender. Her er dog datoer for resten af 2017; d. 1. oktober, d. 5. november og d. 3. december
Indgangen koster kr. 35,- pr. barn
Tillæg for klatrevæg og svævebane i alle 3 timer koster kr. 50,-.

Tag familien med til en hyggelig dag. Forfriskninger, kaffe og andet godt kan købes i receptionen.
OBS. Vi forbeholder os retten til at vurdere forsvarligheden i at sikre de fremmødte personer på klatrevæggen og svævebanen.

Share.

Comments are closed.