Evald K’s menu

0 Læs højt

Restaurant Evald K lægger vægt på tilgængelighed, sundhed og ærlighed. Vi tager udgangspunkt i sæsonens råvarer og traditioner, og tilstræber – hvor det er muligt – at benytte økologiske råvarer fra lokale fødevareproducenter inden for en radius på 100 km for at sikre miljøbelastning som muligt.

Den grønne sunde start

Deleplanke med sprødt økologisk grønt fra Rønnelygård med 2 slags af vores dips. Serveres med hjemmebagt brød.

Pr. couvert kr. 45,-

Bladebede-æggekage

Æggekage af økologiske æg fra Birkehusgården med plukkede bladebede fra vores strandkant, toppet med Flakkebjerg tomater, sprødt tang eller bacon.

Pr. couvert kr. 95,-/135,-

Storebælt rødspætte

Stegt rødspættefilet (120/180 gr.) paneret med dejligt cremet persillesauce el. urteremoulade. Toppet med smørstegt salturt og citron.

Pr. couvert kr. 110,-/195,-

Musholm burger i 2 varianter

Burgeren serveres både med vores signaturbøf af grøntsager eller grillet hakkebøf (120/180 gr.). Hertil urtemayo og en masse sprødt salat, alt i en rustik hjemmebagt bolle.

Pr. couvert kr. 110,-/158,-

Den glade kylling

Kyllingebryst (120/180 gr.) fra fritgående kyllinger fra den skønne Ellemosegård, stegt i selskab med citron, timian fra vores egen urtehave, serveret med ristede svampe fra Tvedemose.

Pr. couvert kr. 110,-/175,-

Frisk timiankvist fra Musholm’s have

Serveret med en grillet bøf (150/200 gr.) af kroghængt oksefilet fra Mineslund. Kød fra dyr der har levet et naturligt liv. Serveres med vores signatur urtebearnaise.

Pr. couvert kr. 185,-/225,-

Dagens ret

Dagens ret, lækkert tilberedt efter kokken kreation.

Pr. couvert kr. 110,-/165,-

Alle retter bliver serveret med vores unikke råstegte kartofler og salat fra Rønnelygård samt vores eget økologisk hjemmebagte brød med stenkværnet mel fra Meinerts Mølle og vores dejlige cremede økologiske kærnemælkssmør.

Desserter og kage

Oste fra Vemmelev – et udvalg af 4 nordiske oste fra det lokale osteri i selskab med 2 slags kompot og sprødt. Pr. couvert kr. 78,-

Simpel og sød “crumble” af æble og brombær serveret med en let og syrlig vaniljeskyr. Pr. couvert kr. 58,-

Vores hjemmebagte kage med creme fraiche, rørt med havtorn fra stranden. Pr. couvert kr. 28,-

Åbent mandag-lørdag kl. 12.00-22.00 (køkken kl. 12.00-14.30 og kl. 18.00-21.00)

Har I særlige kostbehov, er I velkomne til at kontakte receptionen og aftale nærmere.

Vil I gerne være en del af et fællesskab, hvor vi spiser god mad, sidder ved fælles langbord og hvor enlige kan møde hinanden, så meld Jer ind i vores madklub, Musholm Madklub på facebook.

Share.

Comments are closed.