Evald K’s menu

0 Læs højt

Restaurant Evald K lægger vægt på tilgængelighed, sundhed og ærlighed. Vi tager udgangspunkt i sæsonens råvarer og traditioner, og tilstræber – hvor det er muligt – at benytte økologiske råvarer fra lokale fødevareproducenter inden for en radius på 100 km for at sikre en så lille miljøbelastning som muligt.

I perioden 4.9 – 19.11 skifter vores menu fra dag til dag mellem fem forskellige menuer, således at vi garantere vores overnattende gæster, at de ikke behøver spise samme menu to dage i træk

Menu 1
Forret
Hjemmerøget havørred, sprøde grønkål og peberrodscreme

Vælg mellem hovedretter:
Rødbedetærte, kastanjer og gedeost fra Vemmelev med syrlig salat af rodfrugter
Cremet kartoffelgratin med tomat, spidskål, rosmarin og langtidsbagt lammekølle i egen sauce

Vælg mellem dessert eller ost:
Chokoladekage med frugter og citron koldskål
Håndlavede oste fra Ostebørsen i Vemmelev

Menu 2
Forret:
Cremet kartoffelsuppe med stegte svampe og trøffelolie

Vælg mellem hovedretter:
Bagt kulmulefilet med rodfrugter, cherrytomater, hvidvinscreme og timbale af vilde ris
Stuttgarter saurkraut og brunede kartofler med Wienerschnitzel, ansjosfileter, peberrod, capers og citron

Vælg mellem dessert eller ost:
Crepes med brændte hasselnødder, flamberede æbler fra…. og vaniljeparfait
Håndlavede oste fra Ostebørsen i Vemmelev

Menu 3
Forret:
Salat af efterårskål med gravad fasanbryst, tyttebærglace og æbler

Vælg mellem hovedretter:
Ristede efterårsgrønsager med urter, stampede kartofler og dagens fangst
Syltede bøgehatte, knoldselleri, kartoffelmos og stegt mørbrad af frilandsgris fra slagtergården i Holbæk

Vælg mellem dessert eller ost:
Trifli med blåbær, brombær, lakridscreme og sprødt
Håndlavede oste fra Ostebørsen i Vemmelev

Menu 4
Forret:
Strandkrabbebisque med skaldyr og dagens fisk fra storebælt

Vælg mellem hovedretter:
Dampet havørred med sprøde efterårs-salater, nødder, pærevinaigrette og kartofler med sauce sharon
Kartoffelkompot med æblesauce og kyllingebryst

Vælg mellem dessert eller ost:
Cheesecake med kiksebund og bærkompot
Håndlavede oste fra Ostebørsen i Vemmelev

Menu 5
Forret:
Torskerillette med syltede græskar og rugbrødschips

Vælg mellem hovedretter:
Æggekage, tangbacon, Vesterhavsost (Vemmelev), stegte svampe og tomatsalat
Ragout med lokale grøntsager, blade, skud, kalvekød og råstegte kartofler

Vælg mellem dessert eller ost:
Citronfromage med knas, brombær og blåbær
Håndlavede oste fra Ostebørsen i Vemmelev

Frokost
To salater serveret i skåle på bordet
På tallerken eller buffet:
Husets egen paté
Husets egen sild
En lun kødret
En lun grønsagsret
En kold fisk
Ost og sødt serveret på buffetbord

 

Restaurant Evald Ks åbningstider
4/9-17 – 22/4-18 – Tirsdag til lørdag kl. 18-22 mod forudgående bordreservation uanset antal gæster (uge 33– uge 25)
25/6-18 – 12/8-18 –  Alle dage kl. 18 – 22 (uge 26 – uge 32)

Bestil venligst bord på 70 13 77 00.

Share.

Comments are closed.