Evald Ks forårsmenu

0 Læs højt

Forretter

Cremet aspargessuppe med masser asparges & purløg
Hjemmebagt brød

***
Duet af hvid & grøn asparges vendt i vinaigrette i selskab med den unikke økologiske
Bisserup Ørred har vi tryllet vores egen Gravad Ørred
Hjemmebagt brød

Hovedretter

Ristet kullerfilet med en dejligt cremet rygeost creme – er lavet af Gundestrup rygeost fra det fine
Fyn serveret med saute af forårsgrøntsager fra Rønnely’s have
Serveret med små kartofler og en lille salat

***
Skiver af helstegt mørbrad fra Strids Mølle frilands grise i dejligt cremet asparges sauce toppet med
ristede porto bello svampe fra Tvedesmose serveret med små kartofler og en lille salat

***
Crepe’s fyldt med masser grillede grøntsager fra Rønnely’s have –  det hele bliver gratineret med ost
I ovn og toppet med spaghetti af zuchini og en duo af tomatsalsa

Desserter

Jordbær og rabarber trifli med en dejligt creme toppet med lakridsmarenges , chokoladeslør og
Brænde  økologiske hasselnøder fra  Westergaards
Planteskole i Rynkeby

Priser

1 Hovedret Kr. 195,-
2 retter Kr. 265,-
3 retter Kr. 325,-

 

BOOK ET BORD HER

 

Share.

Comments are closed.