fbpx

Verdenspremiere på Musholm

0 Læs højt

Der stod verdenspremiere på programmet, da der for første gang nogensinde blev afholdt nordiske mesterskaber i parasporten el-hockey, på Musholm i weekenden. Her mødtes elitespillerne fra hele Skandinavien til kampen om at blive officiel Nordisk Champions League Mester.
Det var de 6 bedste el-hockey-klubber fra Danmark, Norge og Sverige, der fredag og lørdag dystede om at blive vinderne af det gyldne trofæ og et gavekort på 5.000 kr. til VR-Travel.
Efter en blå-gul finale mod landsfællerne fra FIFH Malmø blev det IFAH Stockholm, der stod tilbage som vinderne af LOBPA Champions League i Electric Hockey 2017.

Ambitiøst træningsprogram bragte vinderholdet til tops
Triumfen i weekendens stævne på Musholm er absolut ingen tilfældighed for det storspillende svenske mandskab.
Den er et resultat af, at holdet for 5 år siden led et svigende 10-0 nederlag til Malmø. Nederlaget fik efterfølgende klubben til at lave et træningsprogram, som skulle bringe dem helt til tops i sporten, som hidtil kun findes i de skandinaviske lande og i Nordtyskland.
Træningsprogrammet involverer blandt andet spillernes uddannelse, hvor de har fået mulighed for at konvertere klassekammeraternes idrætsundervisning til træning i de lynhurtige, danskproducerede el-kørestole, som er sportens særlige kendetegn.

Landskampe var trækplaster
Særligt landskampene fredag aften trak tilskuere til, da omtrent 100 spillere og publikummer var samlet til stævnet i multihallen på Musholm.
For første gang nogensinde var det nemlig lande, der dystede mod hinanden mod de vanlige nationale klub-turneringer – og det var altså en stor succes.

Klik her for at se en billedkavalkade fra weekendens stævne på Musholm. Fotograf: Bo Nymann.

 

Share.

Comments are closed.