fbpx

Sportsferie Danmark

0 Læs højt

Oplev moderne faciliteter og nyd en dejlig sportsferie i Danmark på Musholm, Ferie – Sport – Konference. Vi byder på mulighed for en herlig sportsferie i Danmarks måske dejligste feriecenter midt i Danmark.

Giv familien en mindeværdig sportsferie i Danmarks dejligste natur. Musholm byder dig og familien på en uforglemmelig og forfriskende sportsferie på Danmarks måske mest moderne feriecenter. Vi byder på et væld af aktivitetsmuligheder og faciliteter til alle aldre og mobilitetsniveauer.

Du føler dig hjemme med en sportsferie ved Danmarks smukkeste bælt og bro

Vi elsker hygge, nærvær og god service her på Musholm, Ferie – Sport – Konference. Vi har derfor indrettet os med masser af plads til afslapning og sjove sportsaktiviteter. Her kan du opleve en hel sportsferie med Danmarks måske smukkeste kystlandskab som baggrundsbillede. Tag eksempelvis på vandring eller løbetur i det omkringliggende morænelandskab, der ser ud præcis som da istiden forsvandt.

Fra næsten alle vores 53 ferieboliger har du ydermere en herlig udsigt over Storebælt og Storebæltsbroen, og lige udenfor døren venter et hav af skønne naturoplevelser til jer som par, som familie eller som en gruppe gode venner.

Sportsferie i Danmark uanset årstiden

Der er ingen tvivl om at hver sin årstid har hver sin charme og sine udfoldelsesmuligheder. Sådan er det også på Musholm, Ferie – Sport – Konference. Her er masser af udfoldelses- og oplevelsesmuligheder, både når vejret tillader udendørs hygge, og når de indendørs faciliteter foretrækkes.

Vores nye flotte multihal lægger op til en underholdende sportsferie i Danmarks skønneste feriecenter. Her kan I udfordre hinanden med et sjovt og adrenalinskabende sportsmesterskab, eksempelvis med disciplinerne el-hockey, klatrevægsbestigning eller svævebaneræs.

I det smukke naturrige kystlandskab kan I nyde dejlige vandre- eller løbeture og eventuelt arrangere en forfriskende fisketur på Storebælt, hvor aftensmaden kan sikres.

Masser af plads til en unik sportsferie på Danmarks dejligste feriecenter

Musholm, Ferie – Sport – Konference har plads til hele dit rejseselskab. Uanset om I er 2 eller 172 personer, har vi sengepladser til jer alle sammen. Her er der rigeligt plads til at få pulsen op og slappe af igen på jeres velværeskabende sportsferie.

I Danmark har vi tradition for at tage særlige hensyn til mennesker med handicap. På Musholm er vi således stolte af, at kunne tilbyde mange handicapvenlige faciliteter og et boligområde, der er indrettet med handicaptilrettede hjælpemidler og detaljer. Kontakt os i dag på telefon +45 70 13 77 00 eller via e-mail musholm@musholm.dk

Share.

Comments are closed.