fbpx

Sports- og feriecenter

0 Læs højt

Besøg et rigtigt sports- og feriecenter. Musholm, Ferie – Sport – Konference byder på moderne og handicapvenlige faciliteter til dig, der leder efter et sportsferiecenter midt i Danmark.

Kom og nyd den unikke natur omkring vores flotte sportsferiecenter. Musholm, Ferie – Sport – Konference byder på et væld af sjove og udfordrende aktiviteter i naturskønne omgivelser.

Dit sportsferiecenter har det hele

Musholm, Ferie – Sport – Konference er et moderne sportsferiecenter, hvor fysisk udfoldelse er en selvfølge og afslapning en menneskeret. Vores flotte ferieboliger, nye restaurant og store multihal er alle indrettet med masser af plads til afslapning, hygge og sjove aktiviteter.

Vi tilbyder dig et sportsferiecenter med Danmarks måske smukkeste beliggenhed. Fra næsten hele området, inde i ferieboligerne og i restauranten har du den skønneste udsigt over Storebælt og Storebæltsbroen.

På Musholm, Ferie – Sport – Konference kan du sammen med familie eller venner opleve et væld af skønne naturoplevelser samt mange aktive og hyggelige stunder.

Oplev vores sportsferiecenter med nye faciliteter

Som et socialøkonomisk sportsferiecenter, bruger vi ekstra mange ressourcer på løbende udskiftning og modernisering af vores faciliteter. Det er en del af vores strategiske målsætning, at geninvestere vores overskud i moderne og handicapvenlige faciliteter. Eksempelvis tilbyder vi mange spændende aktiviteter og faciliteter tilpasset kørestolsbrugere.

Udover de mange sjove og udfordrende udfoldelsesmuligheder indendørs, tilbyder det unikke omkransende morænelandskab også god plads til dejlige oplevelsesture.

Et sportsferiecenter med plads til alle

På vores hyggelige sportsferiecenter har vi plads til alle. Vores 53 ferieboliger er indrettet, så der er taget hensyn til store og mindre grupper, eventuelle behov for handicaphjælpemidler og optimal tilgængelighed for alle.

Uanset om I er 2 eller 172 personer, har vi sengepladser til alle. Hos os er der rigeligt med plads til at få pulsen op og slappe af igen. Vi er dit sportsferiecenter med masser af sove-, lege og hjerterum.

Kontakt os allerede i dag på telefon +45 70 13 77 00 eller send en e-mail på musholm@musholm.dk.

Share.

Comments are closed.