fbpx

Sommerferie Sjælland

0 Læs højt

Nyd en skøn sommerferie med Sjællands smukkeste udsigt. Med de naturskønne omgivelser toppet med en vidunderlig udsigt over Storebælt og Storebæltsbroen tilbyder Musholm dig og din familie den dejligste sommerferie, Sjælland kan byde på.

Vi har plads til alle på familiens sommerferie. Som Sjællands mest handicapvenlige feriecenter, er næsten alle vore faciliteter indrettet derefter. Vores boliger kan desuden rumme alt fra 2 til 12 personer.

Oplev en helt særlig sommerferie ved Sjællands smukkeste kyst

På Musholm, Ferie – Sport – Konference er der både plads til afslapning og sjove sportsaktiviteter. Vi leverer de helt perfekte rammer til jeres unikke sommerferie ved Sjællands måske smukkeste kystlinje. Du skal blot medbringe dig selv og din familie.

Fra næsten alle 53 boliger får du den dejligste udsigt over Storebælt og Storebæltsbroen, og det smukke morænelandskab indbyder til skønne naturoplevelser som par, som familie eller sammen med gode venner.

Oplev den særligt smukke natur omkring Korsør, tag på hyggelige byvandringer og nyd de mange udfoldelsesmuligheder som vores feriecenter byder på. Book jeres næste sommerferie på Sjællands dejligste Musholm.

Skøn sommerferie på Sjællands hyggeligste feriecenter

Uanset om jeres familie består af 2 eller 100 personer, er der plads til jer alle på Musholm, Ferie – Sport – Konference. Vores faciliteter og boligområde er desuden indrettet med mange handicapvenlige hjælpemidler og detaljer.

Brug vores nye spændende multihal til en familieolympiade, hvor I kan dyste i el-hockey, bestige den høje klatrevæg eller opleve suset i maven med en glidetur på tværs af hallen i den store svævebane.

Udover vores mange muligheder for indendørs aktiviteter byder Musholm også på herlig natur lige udenfor døren. Slip børnene løs på vores flotte store legeplads eller tag de fiskeglade familiemedlemmer med ud og fange aftensmaden.

Book jeres sommerferie i Sjællands smukkeste område

Der er, som med så meget andet godt, altid rift om sengepladserne på Musholm i skolernes sommerferie. Så jo før du bestiller, jo bedre.

Har du spørgsmål, som du gerne vil have besvaret inden du bestiller, eller har du særlige behov og ønsker, er vi parate til at hjælpe dig videre på telefon +45 70 13 77 00 eller via e-mail musholm@musholm.dk

Share.

Comments are closed.