fbpx

Sjov for børn ferie

0 Læs højt

En ”sjov for børn” ferie er en succesfuld ferie. På Musholm, Ferie – Sport – Konference er der altid masser af sjov for børn. Her bliver ferien mindeværdig og uden sammenligning årets bedste familieoplevelse.

Book en ”sjov for børn” ferie på vores skønne feriecenter midt i Danmark. Et væld af hyggelige timer venter på dig og din familie her på Musholm, Ferie – Sport – Konference.

Sjov for børn – ferie med indendørs og udendørs aktiviteter

Vi glæder os til at byde dig og din familie velkommen på feriecentret med plads til sjov for børn. Ferien kan arrangeres med hyggelige sportsaktiviteter i vores nye multihal, et velfortjent frirum på vores flotte legeplads eller med dejlige oplevelsesture i det omkringliggende morænelandskab.

Musholm, Ferie – Sport – Konference byder på ”sjov for børn” ferie uanset mobilitetsniveau. Med et væld af kørestolsvenlige faciliteter og hjælpemidler bliver opholdet altid sjovt, spændende og udfordrende.

I tillæg til vores sjove og udfordrende indendørs aktiviteter byder vores smukke omgivelser også på masser af frisk luft og skøn natur. Kom forbi Storebælt og oplev en ”sjov for børn” ferie på dejlige Musholm.

Masser af sjov for børn på ferien

På Musholm, Ferie – Sport – Konference tilbyder vi masser af sjov for børn, ferier for kørestolsbrugere og skønne energiopbyggende omgivelser.

Som en socialøkonomisk virksomhed bruger vi vores økonomiske overskud til konstante forbedringer og udbygninger af nye kørestols- og handicapvenlige faciliteter. Med denne socialt bevidste strategi er du med til at muliggøre nye faciliteter på Musholm med dit ophold.

Sjov for børn – ferieoplevelser ud over det sædvanlige på skønne Musholm

Vi håber, du har fået svar på dine spørgsmål her på hjemmesiden. Hvis ikke eller hvis du har særlige behov og ønsker, er vi naturligvis parate til at hjælpe dig med at få en ”sjov for børn” ferie, sprængfyldt med sjove aktiviteter og indslag.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon +45 70 13 77 00 eller via vores e-mail musholm@musholm.dk.

Share.

Comments are closed.