fbpx

Overnatning Korsør

0 Læs højt

Har du brug for en luksuriøs og komfortabel overnatning i Korsør, er Musholm, Ferie – Sport – Konference klar til at løfte opgaven. Vi tilbyder eksklusiv overnatning i Korsør med udsigt over Storebælt og Storebæltsbroen.

Tag afkørsel 42 og kør mod dit fortjente hvil og overnatning på Korsørs berømte hotel-, konference- og feriecenter. Nyd også et velanrettet og velsmagende aftenmåltid i vores helt nye restaurant. Se vores mange gode tilbud og faciliteter her på hjemmesiden.

Overnatning i Korsør med fascinerende udsigt

Det er ganske enkelt livsbekræftende at vågne op i én af vores mange velindrettede og moderne ferieboliger og indsnuse den friske havluft fra Storebælt. Den friske luft og fantastiske udsigt, der kan opleves i næsten alle vores lejligheder og ferieboliger, giver ny energi efter en velfortjent overnatning. Korsørs stolthed Musholm har med sin fantastiske og unikke beliggenhed lige ud til Storebælt og med Storebæltsbroen i baggrunden et væld af gode grunde til at være dit foretrukne overnatningshotel.

Er du nordjyde på vej til København, eller københavner på vej den anden vej, ligger Musholm, Ferie – Sport – Konference perfekt til en afslappende og vitaliserende overnatning. Korsør-afkørslen, afkørsel 42 på Vestmotorvejen fører direkte hen til vores dejlige hotel-, konference- og feriecenter.

Tag mere end én overnatning i Korsør og oplev vores skønne område

Når du nu alligevel har valgt en overnatning i Korsør på vores dejlige hotel- og feriecenter, inviterer vi dig til at opleve den særligt smukke natur omkring byen. Brug os som base og tag på hyggelige byvandringer, få dejlige naturoplevelser i det unikke morænelandskab og nyd de mange udfoldelsesmuligheder, som vores feriecenter byder på.

Få alt at vide om afslappende overnatning i Korsør

Her på musholm.dk har vi valgt at samle en stor mængde informationer, appetitvækkende og gode beskrivelser samt herlige stemningsbilleder. Har du yderligere spørgsmål, eller har du særlige behov og ønsker, er vi naturligvis parate til at hjælpe dig videre. Kontakt os allerede i dag på telefon +45 70 13 77 00 eller via vores e-mail musholm@musholm.dk.

Share.

Comments are closed.