fbpx

Overnatning konferencelokaler

0 Læs højt

Musholm tilbyder både moderne boliger til overnatning og konferencelokaler i særklasse. Oplev vores smukke udsigt med en velfortjent overnatning. Konferencelokaler til effektive møder står klar til dig og dine kolleger, kunder eller gæster.

Efter en komfortabel overnatning er konferencelokalerne klar til indryk og en professionel indsats. Her på Musholm er vi eksperter i at afholde generalforsamlinger, bestyrelsesmøder og konferencer, så du kan altid hente råd, vejledning og hjælp til dit arrangement fra vores dygtige personale.

Gode muligheder for overnatning og konferencelokaler i verdensklasse

Vi tilbyder eksklusiv overnatning og konferencelokaler med Sjællands smukkeste udsigt til Storebælt og Storebæltsbroen. Vi ser frem til at danne rammerne om jeres næste møde, event eller konference.

Alle vore moderne faciliteter står til din disposition, ligesom dine gæster eller deltagere kan nyde eksklusiv komfort og gennemtænkt handicapvenlig funktionalitet.

172 senge til overnatning og konferencelokaler til 400

Med sin centrale beliggenhed mere eller mindre midt i Danmark ved Korsørs smukke kyst tilbyder Musholm gode tilgængelige mødefaciliteter med plads til velfortjent overnatning. Konferencelokalerne er udstyret med moderne udstyr til effektiv afholdelse af møder, kurser og konferencer.

De smukke og funktionelle lokaler samt vores servicemindede personale er parate til at huse op til 172 personer til overnatning og konferencelokalerne kan rumme op til 400 personer.

Vores mange særligt handicapvenlige faciliteter og den gennemførte tilgængelighed for alle, giver mulighed for at invitere medarbejdere, gæster eller kunder, uanset mobilitet eller handicap.

Book en overnatning og konferencelokaler til mødet

Vores mange dejlige og komfortable faciliteter er tæt beskrevet her på hjemmesiden, men har du brug for yderligere information, eller har du særlige behov, krav og ønsker, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 70 13 77 00 eller på e-mail musholm@musholm.dk

Vi er naturligvis også parate til at reservere en dato til dit arrangement og byde dig og dine gæster velkommen i Korsør.

Share.

Comments are closed.