fbpx

Mødelokaler Sjælland

0 Læs højt

De nok smukkeste og dejligste mødelokaler på Sjælland er klar til, at du og dine mødedeltagere rykker ind. Uanset om I skal afholde afdelingsmøde, bestyrelsesmøde eller generalforsamling, tilbyder Musholm topmoderne mødelokaler i Sjællands hyggeligste by Korsør.

På Musholm kan I nyde vores veludstyrede mødelokaler med Sjællands smukkeste udsigt til Storebælt og Storebæltsbroen. Lad de naturrige omgivelser danne rammerne om jeres møder eller konferencer.

Mødelokaler på Sjællands bedst beliggende kursus- og konferencecenter

Vi kan hjælpe dig med overnatningsmuligheder og mødelokaler til dine store og små arrangementer. Vi har plads til 172 overnattende gæster og kan huse hele 400 konferencedeltagere.

Fra næsten alle vore værelser og fra vores hyggelige restaurant er der den skønneste udsigt over Storebælt og Storebæltsbroen. De perfekte rammer står vi for med veludstyrede mødelokaler i Sjællands flotteste kystnatur. Naturligvis står alle vores moderne faciliteter til din disposition, ligesom dine gæster eller deltagere kan nyde herlig komfort og funktionalitet i særklasse.

Musholm – handicapvenligt kursuscenter med moderne mødelokaler på Sjælland

På Musholm er der plads til at føle sig hjemme i vores moderne og veludstyrede mødelokaler. Sjællands måske bedst indrettede kursus- og konferencecenter er udstyret med gode handicapvenlige faciliteter, der gør det muligt at servicere og huse alle gæster.

Med de mange særlige faciliteter og gennemførte tilgængelighed for mennesker med handicap, som Musholm byder på, fjernes eventuelle forhindringer for at invitere alle virksomhedens medarbejdere, gæster eller kunder. På Musholm er der plads til alle.

Spørg løs – vi ved alt om vores dejlige mødelokaler på Sjælland

Vi har forsøgt at samle de mest interessante data og beskrivelser om vores tilbud og faciliteter her på hjemmesiden. Er du alligevel i tvivl, eller har du brug for mere information, er vi parate til at hjælpe dig videre på telefon +45 70 13 77 00 eller på e-mail musholm@musholm.dk

Vi på Musholm glæder os til at servicere dig og dine gæster i de bedste mødelokaler på Sjælland.

Share.

Comments are closed.