fbpx

Miniferie Sjælland

0 Læs højt

Få den bedste miniferie med Sjællands smukkeste udsigt. I naturskønne omgivelser med udsigt over Storebælt og Storebæltsbroen kan du på Musholm holde den dejligste miniferie, som Sjælland kan byde på.

Tag familien eller vennerne med på en velfortjent miniferie. Sjællands hyggeligste by, Korsør, byder på lidt af det hele; skønne naturoplevelser, hyggelige byvandringer og et feriecenter med masser af udfoldelsesmuligheder.

Aktiv miniferie ved Sjællands smukke kyst

Uanset om I vil bruge jeres miniferie i Sjællands smukkeste område som afslapning eller som aktiv sportsferie, kan Musholm, Ferie – Sport – Konference levere de perfekte rammer.

Vores værelser og ferielejligheder kan rumme alt fra 2 til 12 personer, og de fleste af boligerne har en skøn udsigt over Storebælt samt Storebæltsbroen. Her kan I nyde en herlig miniferie i Sjællands smukke natur som par, som familie eller sammen med gode venner.

Nyd jeres miniferie på Sjællands hyggeligste feriecenter

I vores helt nye multihal kan I få mange hyggelige stunder sammen. Her kan I dyste i el-hockey, bestige den høje klatrevæg eller opleve suset i maven med en glidetur på tværs af hallen i den store svævebane.

De mange indendørs aktiviteter kan også kombineres med frisk luft og skøn natur. Lige uden for døren ligger vores flotte legeplads, hvor små og de lidt større kan hygge sig i mange timer. Storebælt lokker også gerne vores fiskeglade gæster med ro, fordybelse og friskfangede fisk.

En romantisk tur for 2 eller en oplevelse for hele familien venter. Den hyggelige Hjertesti kan føre jer sikkert gennem det imponerende istidslandskab, der omslutter vores skønne feriecenter.

Få mere at vide om en miniferie i sjællandsk idyl

Vi har samlet en mængde informationer, beskrivelser og stemningsbilleder her på hjemmesiden. Har du alligevel ubesvarede spørgsmål, som du gerne vil have besvaret, eller har du særlige behov og ønsker, er vi parate til at hjælpe dig videre.

Kontakt os allerede i dag på telefon +45 70 13 77 00 eller via e-mail musholm@musholm.dk. Vi ser frem til at byde jer velkommen til en herlig miniferie i Sjællands hyggeligste område.

Share.

Comments are closed.