fbpx

Kursuscenter Sjælland

0 Læs højt

Vi vil gerne vise dig vores dejlige konference- og kursuscenter på Sjælland. På Musholm kan du, din virksomhed og dine medarbejdere få et mindeværdigt og produktivt ophold. Nyd vores nye og moderniserede konference- og kursuscenter i Sjællands flotteste natur.

Her i smukke Korsør, med den dejligste udsigt over Storebælt, ligger vores skønne konference- og kursuscenter. Centralt beliggende for hele Danmark skaber vi rammerne om jeres succesrige møde, kursus eller konference.

Socialt bevidst konference- og kursuscenter ved Sjællands smukkeste kyst

På Musholm lægger vi mange ressourcer i at kunne tilbyde særlige faciliteter og tilgængelighed for mennesker med handicap. Vi er stolte af at kunne sige, at her er plads og muligheder for alle.

Som en socialøkonomisk virksomhed geninvesterer vi vores overskud i nye faciliteter og aktivitetsmuligheder, der understøtter vores sociale målsætning; at tilbyde ferie- og fritidsaktiviteter for mennesker med handicap.

Velkommen til det mest moderne og handicapvenlige kursuscenter på Sjælland

Vi byder derfor dig og dine gæster eller deltagere velkommen til det måske mest moderne og handicapvenlige kursuscenter på Sjælland. Med den dejligste udsigt ud over Storebælt og Storebæltsbroen, finder I masser af inspiration og ny energi i de skønne omgivelser.

Har du særlige krav, ønsker eller behov i forbindelse med et ophold på Musholm, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi vil gøre, hvad vi kan for at give dig en fantastisk oplevelse på det skønneste kursuscenter på Sjælland.

Topmoderne kursuscenter med Sjællands bedste service

Vores dejlige konference- og kursuscenter på Sjælland kan med indvielsen af 24 nye topmoderne lejligheder tilbyde 172 sengepladser fordelt på 53 dejlige boliger i 8 forskellige kategorier. Fra de fleste værelser og restauranten får du en skøn udsigt over Storebælt og Storebæltsbroen. Vi har desuden plads til 400 konferencegæster eller 350 spisende gæster og tilbyder både plenumlokaler og grupperum.

Musholms nye flotte multihal er præcis, det vi kalder den; en fantastisk multihal. Her er mulighed for at udfordre hinanden i vilde sportsaktiviteter, afholde store konferencer, nyde et frirum til fordybelse og få et adrenalinkick på susende svævebaner. Oplev noget nyt, kom og se Musholms flotte konference og kursuscenter på Sjælland.

Vi fortæller gerne mere om vores dejlige kursuscenter på Sjælland

Udover de data og beskrivelser du kan finde her på hjemmesiden, er du altid velkommen til at stille dine spørgsmål eller booke et ophold på telefon +45 70 13 77 00 og e-mail musholm@musholm.dk.

Share.

Comments are closed.