fbpx

Konferencelokaler Sjælland

0 Læs højt

Lad de smukkeste og dejligste konferencelokaler på Sjælland danne rammen om jeres næste møde, generalforsamling eller konference. Musholm tilbyder topmoderne konferencelokaler i Sjællands hyggeligste by Korsør.

Oplev vores dejlige konferencelokaler med Sjællands smukkeste udsigt til Storebælt og Storebæltsbroen som baggrundstema. Lad os danne de succesfulde rammer om jeres næste møde eller konference.

Handicapvenligt feriecenter og topmoderne konferencelokaler på Sjælland

Musholm råder over i alt 172 sengepladser fordelt på 53 skønne lejligheder og boliger i 8 forskellige kategorier. Fra de fleste værelser og fra vores hyggelige restaurant får du en skøn udsigt over Storebælt og Storebæltsbroen. Her kan du finde de perfekte rammer og konferencelokaler i Sjællands flotte kystnatur. Alle moderne faciliteter står til rådighed, ligesom dine gæster eller deltagere kan nyde komfort og funktionalitet i særklasse.

Musholms flotte multihal indbyder til sjove sportsaktiviteter, store konferencer og meget mere. Nyd de flotteste konferencelokaler på Sjælland med Musholms mange herlige faciliteter.

Centrale konferencelokaler på Sjælland

Midt i Danmark ved Korsørs smukke kyst ligger vores dejlige kursus-, ferie- og konferencecenter. Her er vores serviceorienterede personale parate til at byde dig og dine gæster velkomne i moderne veludstyrede konferencelokaler. Sjællands måske bedst indrettede konference- og feriecenter er udstyret med et væld af handicapvenlige faciliteter, der gør det muligt at servicere og huse alle gæster.

Netop vores mange særlige faciliteter og gennemførte tilgængelighed for mennesker med handicap, giver dig og din virksomhed mulighed for at invitere alle medarbejdere, gæster eller kunder. På Musholm er der plads til alle.

Hvis du har brug for at vide mere om vores dejlige konferencelokaler på Sjælland

Du kan naturligvis finde mange interessante data og beskrivelser om vores mange dejlige og komfortable faciliteter her på hjemmesiden. Har du brug for yderligere information, er der noget du er i tvivl om, eller vil du reservere en dato med det samme, er vi parate på telefon +45 70 13 77 00 eller på e-mail musholm@musholm.dk

Vi ser frem til at byde dig og dine gæster velkommen i de bedste konferencelokaler på Sjælland.

Share.

Comments are closed.