fbpx

Konferencefaciliteter Sjælland

0 Læs højt

Få et succesrigt møde, kursus eller konference. Oplev de smukkeste og dejligste konferencefaciliteter på Sjællands helt eget Musholm. Vi ser frem til at danne rammen om jeres næste møde, generalforsamling eller konference.

Musholm tilbyder topmoderne konferencefaciliteter i Sjællands hyggeligste by Korsør med den skønneste udsigt til Storebælt og Storebæltsbroen. Hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed.

Skønt handicapvenligt feriecenter med moderne konferencefaciliteter på Sjælland

Med sine 172 sengepladser fordelt på 53 skønne boliger kan Musholm tilbyde skønne ophold og konferencer over flere dage. Midt i Danmark finder du de helt perfekte rammer og konferencefaciliteter i Sjællands flotteste kystnatur.

Som gæst og arrangør af aktiviteter på Musholm kan du også reservere og benytte vores nye flotte multihal, der blandt andet indbyder til sjove teambuildings- og sportsaktiviteter.

Kom forbi, nyd vores smukke omgivelser og brug de måske mest moderne konferencefaciliteter på Sjælland.

Konferencefaciliteter i Sjællands dejligste by

På Musholm oplever du altid åbne arme og serviceorienteret personale. Vi er parate til at byde dig og dine gæster velkommen til vores moderne og veludstyrede konferencefaciliteter. Sjællands måske mest handicapvenlige og komfortable konference- og feriecenter gør det muligt at servicere og huse alle gæster uanset mobilitet eller eventuelt handicap.

De smukke omgivelser og hyggelige Korsør kan også nemt og hurtigt inddrages aktivt i kurser og konferencer til kreative og afslappende aktiviteter. Hør mere om vores erfaringer og gode tips.

Du kan få endnu mere information om vores konferencefaciliteter på Sjælland

Har du ikke fundet det, du søger af oplysninger her på hjemmesiden, har du brug for yderligere information, eller har du forespørgsler om særlige behov og ønsker? Vi er parate til at hjælpe dig videre på telefon +45 70 13 77 00 eller på e-mail musholm@musholm.dk

Kontakt os allerede i dag og reservér en dato, således du er sikker på, at der er plads den dato, I kommer. Vi ser frem til at servicere dig og dine gæster med de bedste konferencefaciliteter på Sjælland.

Share.

Comments are closed.