fbpx

Konference Sjælland

0 Læs højt

Når virksomheden skal holde en uforglemmelig og produktiv konference på Sjælland, er Musholm det åbenlyse førstevalg. Nyd en effektiv konference i Sjællands dejligste område.

Med sin centrale beliggenhed midt i Danmark, i Korsørs skønne natur, er her god plads til din virksomheds næste konference. Sjællands mest moderne og handicapvenlige konferencecenter byder dig og dine deltagere velkommen.

Social bevidst konference på Sjællands mest socialøkonomiske konferencecenter

Når I vælger at holde jeres næste konference på Sjællands skønneste konferencecenter, med særlige faciliteter og gennemtænkt tilgængelighed for mennesker med handicap, sender det et stærkt signal til omverdenen og medarbejderne om, at organisationen ønsker at medvirke til inklusion.

Udover vores skønne omgivelser er vi stolte af, at være en såkaldt socialøkonomisk virksomhed. Det vil sige, at overskuddet altid geninvesteres med henblik på at understøtte det sociale formål at tilbyde ferie- og fritidsaktiviteter for mennesker med handicap.

Derfor er I som virksomhed med til at støtte sociale formål, hver gang I holder møde eller konference på Sjællands dejligste konferencecenter – Musholm, Ferie – Sport – Konference.

Konference på Sjællands topmoderne perle

Musholm, Ferie – Sport – Konference tilbyder din virksomhed at holde en uforglemmelig konference på Sjællands måske mest moderne og ny-renoverede konferencecenter.

Vi har 24 topmoderne lejligheder parat til dig og dine konferencedeltagere. Vores dejlige restaurant med udsigt over Storebælt byder på skønne madoplevelser og de helt nye konferencefaciliteter giver komfort og funktionalitet i særklasse.

Med Musholms nye hjertebarn, den nye multihal, kan vi ydermere danne rammen om alt fra vilde sportsaktiviteter, store konferencer, rum til fordybelse og susende svævebaner.

Alt om mulighederne for en skøn konference ved Sjællands centrale knudepunkt

Her på hjemmesiden, kan du finde et hav af oplysninger omkring vores mange dejlige og komfortable faciliteter, til jeres næste konference på Sjællands skønneste konferencecenter.

Er du i tvivl om noget, vil du vide mere om vores mange gode tilbud, eller er du parat til at reservere en dato, er vi parate på telefon +45 70 13 77 00 eller e-mail musholm@musholm.dk

Share.

Comments are closed.