fbpx

Kørestolsvenligt feriecenter

0 Læs højt

Besøg smukke og dejlige Musholm, Ferie – Sport – Konference og oplev et moderne og kørestolsvenligt feriecenter med udsigt til Storebælt og Storebæltsbroen.

Her kan du slappe af og nyde en dejlig problemfri ferie på et kørestolsvenligt feriecenter med plads til alle. Vi byder dig, din familie og venner velkommen i naturskønne omgivelser til et kørestolsvenligt feriecenter midt i Danmark.

Kørestolsvenligt feriecenter med moderne faciliteter og gennemtænkt indretning

Kør af ved afkørsel 42 Korsør og nyd et moderne kørestolsvenligt feriecenter med en helt unik beliggenhed. Herfra er der kort afstand til stort set hele landet. Så lige meget hvor du og dine rejsedeltagere kommer fra i Danmark, er Musholm, Ferie – Sport – Konference indenfor få timers køreafstand.

Med den smukkeste udsigt til Storebælt og Storebæltsbroen har vi opført et moderne og kørestolsvenligt feriecenter. Vi byder på ikke mindre end 172 sengepladser fordelt efter 8 kategorier på 53 dejlige lejligheder og boliger. De fleste boliger er indrettet med handicapvenlige faciliteter, gennemtænkte indretningsløsninger og ikke mindst gode moderne hjælpemidler.

Kørestolsvenligt feriecenter med moderne konferencefaciliteter

Vi har indrettet os både som et feriecenter, et sportscenter og et konferencecenter. Det vil sige, at på Musholm, Ferie – Sport – Konference er der plads til ro og fordybelse, vilde sportsaktiviteter samt møder og kursusforløb.

Vores flotte nye multihal er skabt til sjov og leg, men kan også omdannes til et moderne konferencelokale med plads til 400 deltagere. Derudover tilbyder vi flere behagelige grupperum og andre komfortable kursus- og konferencefaciliteter.

Socialøkonomisk og kørestolsvenligt feriecenter

Vi er et socialøkonomisk handicapvenligt feriecenter, der kan give dig en skøn ferie ved Korsørs smukke kystlinje. Vores overskud investeres løbende i nye og moderne faciliteter.

Vi er parate til at hjælpe dig med yderligere information, særlige behov og reservation på telefon +45 70 13 77 00 og på e-mail musholm@musholm.dk

Share.

Comments are closed.