fbpx

Kørestolsvenlige feriehuse

0 Læs højt

Er du på udkig efter flotte moderne og kørestolsvenlige feriehuse, er Musholm, Ferie – Sport – Konference klar med løsningen. Vi byder dig velkommen til Danmarks måske mest kørestolsvenlige feriehuse og feriecenter.

Du kan nyde udsigten over de naturskønne omgivelser, Storebælt og Storebæltsbroen helt inde i stuerne på vores kørestolsvenlige feriehuse. Tag eventuelt hele familien med til vores dejlige feriecenter og nyd samvær, hygge og frisk havluft.

Kørestolsvenlige feriehuse centralt – midt i Danmark

Kom og oplev vores unikke og naturskønne beliggenhed ved Korsørs smukke kystlinje. Herfra er der kort køreafstand til stort set hele Danmark – næsten uanset hvor I kommer fra i landet, er Korsør indenfor få timers køreafstand.

I dette dejlige centrale og frodige miljø finder du vores 53 moderne – og størstedelen – kørestolsvenlige feriehuse. Hele 172 sengepladser indrettet med gennemtænkte handicapvenlige løsninger og moderne hjælpemidler. Kontakt os, hvis du vil vide, om vi kan imødekomme jeres behov og ønsker.

Topmoderne kursuslokaler og kørestolsvenlige feriehuse

På Musholm, Ferie – Sport – Konference finder masser af plads til dine yndlingsbeskæftigelser. Her er mulighed for at finde ro til fordybelse, nyde vilde sportsaktiviteter og afholde produktive undervisningsforløb. Udover vores mange kørestolsvenlige feriehuse, tilbyder vi nemlig også mulighed for kreative og underholdende fritidsaktiviteter for alle i vores nye flotte multihal.

Er du på udkig efter moderne, flotte og velindrettede kursuslokaler, kan Musholm tilbyde konferencefaciliteter til 400 personer, inklusiv forplejning og overnatningsmuligheder for op til 172 af deltagerne.

Vil du vide mere om vores moderne kørestolsvenlige feriehuse?

Læs mere om alle vores gode tilbud her på hjemmesiden. Vores moderne faciliteter står naturligvis til rådighed under hele jeres ophold. Det er dog en god idé at reservere i god tid, så I ikke risikerer, at alt er optaget.

Har du brug for yderligere information, har du særlige behov, eller vil du reservere en dato nu og hér, er vi parate til at hjælpe dig på telefon +45 70 13 77 00 og på e-mail musholm@musholm.dk

Share.

Comments are closed.