fbpx

Hotel og konference

0 Læs højt

Leder du efter et professionelt hotel- og konferencecenter, der kan tilbyde smukke og centrale faciliteter, er Musholm svaret. Hos os får du og dine medarbejdere et mindeværdigt og effektivt ophold. Musholm er dit topmoderne hotel- og konferencecenter.

Musholm er kendt for vores mange handicapvenlige faciliteter, og vi gør det derfor muligt for dig at invitere alle kunder, medarbejdere eller gæster til dit eller virksomhedens arrangement.

Dit socialøkonomiske hotel- og konferencecenter

Vi byder dig velkommen til vores topmoderne og handicapvenlige hotel- og konferencecenter. Hos os kan du være sikker på, at dit og dine deltageres ophold bliver behageligt og effektivt.

Med professionelle hjælpemidler, handicapvenlige indretning og moderne faciliteter, slår vi dørene op for alle virksomhedens medarbejdere, gæster eller kunder. Det er ikke uden stolthed, at vi kan sige; på Musholm er der plads til alle.

Som et professionelt og socialøkonomisk hotel- og konferencecenter, geninvesterer vi vores overskud i faciliteter, der understøtter vores sociale målsætning; at kunne tilbyde gode konferencefaciliteter samt ferie- og fritidsaktiviteter for mennesker med handicap.

Et topmoderne hotel- og konferencecenter

Næsten alle værelser på Musholm byder på en uovertruffen udsigt over Storebælt og Storebæltsbroen, ligesom udsigten også kan nydes, når du og dine gæster besøger vores dejlige restaurant. Den skønne mad og de fantastiske omgivelser venter på dig. Kom og nyd vores fantastiske hotel- og konferencecenter.

Med Musholms nye flotte multihal, er der åbnet yderligere op for et dejligt ophold.  Her kan du og dine gæster nyde udfordrende sportsaktiviteter, afholde store konferencer og søge rum til fordybelse. Kom og oplev Musholms flotte hotel- og konferencecenter.

Få alt at vide om vores dejlige hotel- og konferencecenter

Her på hjemmesiden har vi lagt en række stemningsbilleder og gode beskrivelser, så du kan få et indtryk af vores mange faciliteter og tilbud.

Har du spørgsmål til vores dejlige hotel- og konferencecenter, er der noget du er i tvivl om, eller vil du reservere en dato med det samme, er vi parate til at hjælpe dig videre på telefon +45 70 13 77 00 og på e-mail musholm@musholm.dk

Share.

Comments are closed.