fbpx

Handicapvenligt feriecenter

0 Læs højt

Musholm, Ferie – Sport – Konference er et unikt og moderne handicapvenligt feriecenter ved den brofaste forbindelse mellem Fyn og Sjælland.

Nyd en dejlig ferie på et handicapvenligt feriecenter, der er omsluttet af det helt særlige morænelandskab skabt tilbage under istiden. Vi glæder os til at byde dig velkommen i naturskønne omgivelser til et handicapvenligt feriecenter med plads til alle.

Handicapvenligt feriecenter med en central beliggenhed midt i Danmark

Vi tilbyder et moderne handicapvenligt feriecenter med en helt unik beliggenhed ved Korsørs smukke kystlinje. Herfra er der kort afstand til stort set hele landet, så næsten uanset hvor du og dine rejsedeltagere kommer fra i Danmark, er Korsør indenfor få timers køreafstand.

Med udsigt til Storebælt og Storebæltsbroen har vi skabt et handicapvenligt feriecenter, der råder over hele 172 sengepladser fordelt på 53 skønne lejligheder og boliger i 8 forskellige kategorier. Boligerne er indrettet med kørestolsvenlige faciliteter, gennemtænkt indretning og moderne hjælpemidler. Du er naturligvis velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide, om vi kan imødekomme præcis jeres behov og ønsker.

Handicapvenligt feriecenter med moderne konferencelokaler

Musholm, Ferie – Sport – Konference er, som navnet antyder både et feriecenter, sportscenter og konferencecenter. Her kan du finde plads til ro og fordybelse, udøve vilde sportsaktiviteter og tilrettelægge produktive undervisningsforløb.

Vores nye flotte multihal parat til sjov og leg, men kan også omdannes til et moderne konferencelokale med plads til 400 deltagere. Derudover tilbyder vi flere behagelige grupperum og andre komfortable kursus- og konferencefaciliteter.

Alt om et handicapvenligt feriecenter med visioner

Du og dine rejsefæller, familie eller gæster kan naturligvis nyde og bruge alle faciliteterne på Musholm, Ferie – Sport – Konference. Vi er et socialøkonomisk handicapvenligt feriecenter, der har åbnet dørene for alle, der har lyst til en skøn ferie ved Korsørs smukke kystlinje. Vi investerer konsekvent vores overskud i nye og moderne faciliteter, book dog gerne i god tid for at undgå skuffelser.

Vi er parate til at hjælpe dig med yderligere information, særlige behov og reservation på telefon +45 70 13 77 00 og på e-mail musholm@musholm.dk

Share.

Comments are closed.