fbpx

Handicapvenlige ferieboliger

0 Læs højt

Leder du efter flotte moderne og handicapvenlige ferieboliger, har Musholm, Ferie – Sport – Konference løsningen klar. Velkommen til Danmarks måske mest handicapvenlige ferieboliger og feriecenter.

Med udsigt over Storebælt og Storebæltsbroen leverer vi de naturskønne omgivelser helt ind i stuen på vores handicapvenlige ferieboliger. Nyd eventuelt vores herlige feriecenter og det omsluttende morænelandskab på en miniferie for hele familien.

Handicapvenlige ferieboliger med central beliggenhed midt i Danmark

Med vores helt unikke beliggenhed ved Korsørs smukke kystlinje, har vi kort afstand til stort set hele Danmark. Uanset hvor du og dine rejsedeltagere kommer fra i landet, er Korsør altså maksimum indenfor få timers køreafstand.

Vi råder over hele 172 sengepladser fordelt på 53 skønne lejligheder og boliger i 8 forskellige kategorier. De fleste er indrettet som handicapvenlige ferieboliger med gennemtænkt indretning og moderne hjælpemidler. Kontakt os gerne hvis du vil vide om vi kan imødekomme jeres behov og ønsker.

Handicapvenlige ferieboliger og topmoderne kursuslokaler

Musholm, Ferie – Sport – Konference giver plads til ro og fordybelse, vilde sportsaktiviteter og produktive undervisningsforløb. Udover vores mange handicapvenlige ferieboliger, tilbyder vi nemlig også mulighed for kreative og underholdende fritidsaktiviteter.

Eksempelvis er vores nye flotte multihal parat til sjov og leg, ligesom de mange udendørs tilbud giver mulighed for frisk luft og hyggeligt samvær.

Lad os fortælle dig mere om vores moderne handicapvenlige ferieboliger

Alle vores moderne faciliteter står naturligvis til rådighed under dit ophold, det er dog en god idé at reservere i god tid for ikke at gå forgæves. Du og dine rejsefæller, familie eller gæster kan nyde vores eksklusive komfort, handicapvenlige ferieboliger og moderne faciliteter. Den smukkeste natur er lige udenfor døren og vores gode og berømte service er lige indenfor døren.

Har du brug for yderligere information, har du særlige behov, eller vil du reservere en dato med det samme, er vi parate på telefon +45 70 13 77 00 og på e-mail musholm@musholm.dk

Share.

Comments are closed.