fbpx

Handicapferie

0 Læs højt

Musholm, Ferie – Sport – Konference tilbyder faciliteterne til en dejlig handicapferie i naturskønne omgivelser. Kørestolsvenlige boliger og særlige hjælpemidler giver jer en problemfri handicapferie på Danmarks dejligste feriecenter.

Oplev vores mange sjove og hyggelige aktiviteter indrettet professionelt til en skøn handicapferie med smukke Storebælt som nærmeste nabo. Hør mere om vores mange handicapvenlige tilbud.

Hold handicapferien hvor alt er tilpasset jeres behov

På Musholm, Ferie – Sport – Konference kan I holde den bedste handicapferie, med masser af sjove aktiviteter, hygge og skønne omgivelser. Som en socialøkonomisk virksomhed bruger vi vores økonomiske overskud til konstante forbedringer og udbygninger af vores kørestols- og handicapvenlige faciliteter.

Vores socialt bevidste strategi giver derfor Musholm endnu flere muligheder for, at skabe den perfekte handicapferie hver eneste gang, vi udlejer en feriebolig.

Med de rette hjælpemidler kan vi tilbyde en problemfri handicapferie, hvor dagene er sprængfyldt med muligheder for sjove aktiviteter og indslag.

Aktiv handicapferie indendørs og udendørs

Det er ikke uden stolthed, at vi kan byde dig og din familie velkommen til aktiv handicapferie på Musholm, Ferie – Sport – Konference. Vi byder eksempelvis på hyggelige stunder i vores nye multihal, hvor der er plads til sjove og udfordrende aktiviteter til alle, med eller uden handicap.

Udover vores hyggelige indendørs aktiviteter byder vores smukke omgivelser også på frisk luft og skøn natur. Lige uden for døren ligger legepladsen, Hjertestien og mulighed for fiskeri på Storebælt.

Mere information inden du bestiller handicapferien

Vi har valgt at samle en stor mængde informationer, beskrivelser og stemningsbilleder her på vores brugervenlige hjemmeside. Har du ubesvarede spørgsmål, eller har du særlige behov og ønsker, er vi naturligvis parate til at hjælpe dig videre.

Du er derfor velkommen til at kontakte os allerede i dag på telefon +45 70 13 77 00 eller via vores e-mail musholm@musholm.dk.

Vi glæder os til at skabe rammerne om jeres næste handicapferie.

Share.

Comments are closed.