fbpx

Feriehuse Sjælland

0 Læs højt

Giv dig selv og familien en chance for at opleve vores vidunderlige feriehuse ved Sjællands vestkyst. Musholm, Ferie – Sport – Konference består blandt andet af 53 moderne og velindrettede lejligheder og feriehuse på Sjælland, centralt beliggende lige ved Storebælt og Storebæltsbroen.

Vores handicapvenlige feriehuse i Sjællands smukkeste område, er parate til at give dig, familien og vennerne ferieoplevelser som kun Danmark kan give dem. Nyd vores flotte feriehuse med Sjællands dejligste udsigt over Storebælt.

Lejligheder og feriehuse ved Sjællands brofaste forbindelse til Fyn

Vores feriehuse på Sjælland ligger perfekt midt i Danmark, med kort afstand til stort set resten af landet. Her er plads til alle, om du er gående eller kørende, kommer fra Jylland, Fyn eller Sjælland, og om du har brug for afslapning, aktiviteter eller lidt af hvert.

Brug hele vores feriecenter, der blandt meget andet består af en lækker og moderne restaurant, en helt igennem sjov og udfordrende multihal samt hele 53 flotte og moderne feriehuse. I Sjællands måske smukkeste morænelandskab, tilbyder vi i alt 172 sengepladser fordelt på 8 forskellige størrelse boliger.

Naturen omkring feriecenteret, er desuden kendt for sit mere end 10.000 årige næsten uberørte kystlandskab. Musholm, Ferie – Sport – Konference byder vi dig velkommen til vores flotte feriehuse i Sjællands måske bedst bevarede morænelandskab.

Handicapvenlige feriehuse med Sjællands måske mest moderne kursuslokaler

Musholm, Ferie – Sport – Konference er en socialøkonomisk virksomhed, hvor vores årlige overskud altid geninvesteres i nye handicapvenlige faciliteter. Således er de fleste af vores feriehuse i Sjællands og Danmarks centralt beliggende Korsør, indrettet handicap- og kørestolsvenligt med moderne hjælpemidler.

Hvis du er i tvivl, om vi kan imødekomme jeres særlige behov og ønsker, vil du opleve, at vi altid er parate til at besvare spørgsmål og finde den rigtigste løsning.

Få mere information om vores dejlige lejligheder og feriehuse på Sjælland

Vi har valgt at samle en stor mængde information her på hjemmesiden, men ikke alt lader sig formidle 100 % på skrift. Kan vi derfor bistå med yderligere information, har du særlige behov eller vil du reservere en ferie med det samme, er vi parate til at hjælpe dig videre på telefon +45 70 13 77 00 og på e-mail musholm@musholm.dk

Share.

Comments are closed.