fbpx

Feriecenter Sjælland

0 Læs højt

Er du på udkig efter et moderne, handicapvenligt og velindrettet feriecenter på Sjælland, er Musholm, Ferie – Sport – Konference klar med løsningen. Kom forbi det mest moderne feriecenter på Sjælland, midt i Danmark.

Musholm, Ferie – Sport – Konference er nok det feriecenter på Sjælland der byder på de bedste, sjoveste og mest udfordrende aktiviteter. De naturskønne omgivelser danner rammen om den dejligste familieferie, par-weekend eller aktive sportsferie med vennerne.

Vores feriecenter på Sjælland får dig til at føle dig hjemme

De fleste, der kommer forbi vores dejlige feriecenter i Sjællands hyggeligste by, Korsør, vælger at komme igen for at opleve den helt særlige stemning og gode service.

Musholm, Ferie – Sport – Konference er indrettet med et væld af muligheder for afslapning og sjove sportsaktiviteter. Det smukkeste kystlandskab ligger lige udenfor døren. Her kan du eksempelvis tage på en hyggelig naturvandring eller en frisk morgenløbetur i det omkringliggende næsten uberørte morænelandskab.

Når I kommer tilbage til ferieboligen efter dagens indendørs eller udendørs aktiviteter, kan I slappe af og nyde den dejligste udsigt over Storebælt og Storebæltsbroen.

Aktivitet og socialt bevidst feriecenter på Sjælland

Både vores moderne indendørs faciliteter og den naturskønne beliggenhed, giver plads og inspiration til et aktivt ophold med et væld af aktiviteter og oplevelser. På Musholm, Ferie – Sport – Konference er der altid noget at foretage sig, både når vejret tillader udendørs aktivitet og når indendørs hygge er mere oplagt.

Vores dejlige feriecenter ved Sjællands knudepunkt, Korsør, har valgt en socialøkonomisk strategi. Det betyder i sin enkelthed, at vi konsekvent investerer vores overskud i nye moderne handicapvenlige faciliteter. Således sikrer vi et Musholm, der altid kan tilbyde det bedste ferieophold til alle, uanset hvor stort et fysisk handicap man har.

Et af eksemplerne på denne investeringsstrategi, er vores nye og flotte multihal. Her kan du og din familie, venner eller rejsedeltagere få mange hyggelige stunder med en underholdende og aktiv ferie.

Få mere at vide om dit feriecenter i Sjællands skønne natur

På Musholm, Ferie – Sport – Konference, er der rigeligt plads til at få pulsen op og slappe af igen. Har du brug for yderligere information om vores skønne feriecenter på Sjælland, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 70 13 77 00 eller du kan sende din spørgsmål på e-mail musholm@musholm.dk.

Share.

Comments are closed.