fbpx

Feriecenter Danmark

0 Læs højt

Leder du efter et moderne og handicapvenligt feriecenter i Danmark, er Musholm, Ferie – Sport – Konference løsningen. Vores feriecenter er Danmarks måske mest moderne feriecenter.

Kom derfor til Korsør og nyd det dejligste feriecenter i Danmark. Musholm, Ferie – Sport – Konference byder på et væld af sjove og udfordrende aktiviteter i naturskønne omgivelser.

Føl dig hjemme på vores feriecenter med Danmarks smukkeste beliggenhed

Vores dejlige feriecenter i Danmarks hyggeligste by, Korsør, er indrettet med masser af plads til afslapning og sjove sportsaktiviteter. Med det smukkeste kystlandskab som baggrundsbillede, kan du eventuelt tage på naturvandring eller en frisk løbetur i det omkringliggende morænelandskab, der er næsten uforandret siden istiden.

Næsten alle vores 53 ferieboliger byder desuden på en herlig udsigt over Storebælt og Storebæltsbroen. Vores feriecenter med Danmarks smukkeste beliggenhed venter med et hav af skønne naturoplevelser til jer som par, som familie eller som en gruppe gode venner.

Der er aktivitet på dit feriecenter i Danmark året rundt

På vores dejlige feriecenter i Danmark er vi underlagt de 4 årstider med alle de muligheder de hver især tillader. Vores moderne faciliteter og naturskønne beliggenhed lægger op til et væld af udfoldelses- og oplevelsesmuligheder, både når vejret tillader udendørs aktivitet og når indendørs hygge er mere oplagt.

Musholm, Ferie – Sport – Konference, er måske det feriecenter i Danmark, der bruger flest ressourcer på løbende udskiftning og modernisering af vores faciliteter. Faktisk er konsekvent geninvestering af overskuddet i moderne og handicapvenlige faciliteter, en af vores strategiske målsætninger.

Et af de nyeste projekter vi har gennemført, er opførelsen og indvielsen af vores nye flotte multihal. Multihallen giver dig og din familie, venner eller rejsedeltagere mulighed for at sammensætte en underholdende og aktiv ferie i det skønneste feriecenter i Danmark.

I tillæg til de herlige udfoldelsesmuligheder indendørs, kan I nyde dejlige vandre- eller løbeture i det smukke og helt unikke morænelandskab, eller I kan arrangere en forfriskende fisketur på Storebælt, hvor aftensmaden måske kan fanges.

Masser af plads på det dejligste feriecenter i Danmark

På Musholm, Ferie – Sport – Konference er der plads til næsten alle gruppestørrelser. Uanset om I er 2 eller 172 personer, har vi sengepladser til jer alle sammen. Her er der rigeligt plads til at få pulsen op og slappe af igen. Kontakt os allerede i dag på telefon +45 70 13 77 00 eller send en e-mail på musholm@musholm.dk.

Share.

Comments are closed.