fbpx

Ferieboliger Sjælland

0 Læs højt

Musholm, Ferie – Sport – Konference tilbyder moderne og velindrettede ferieboliger på Sjælland, centralt beliggende lige ved Storebælt og Storebæltsbroen. Leder du efter flotte handicapvenlige ferieboliger i Sjællands nok smukkeste område, har vi løsningen klar.

I naturskønne omgivelser og med den smukkeste udsigt over Storebælt byder vi dig velkommen i vores flotte ferieboliger på Sjælland. Nyd også vores herlige feriecenters mange aktiviteter og det omsluttende morænelandskab.

Handicapvenlige ferieboliger ved Sjællands forbindelse til Fyn og Jylland

Vores ferieboliger på Sjælland har, med en helt unik beliggenhed ved Korsørs smukke kystlinje, kort afstand til stort set resten af Danmark. Det er næsten lige meget hvor i Danmark du og dine rejsedeltagere kommer fra, så er vores ferieboliger ved sjællandske Korsør indenfor få timers køreafstand.

Kom og prøv en overnatning, eller flere, i én af vores 53 flotte og moderne ferieboliger. I Sjællands måske smukkeste morænelandskab, tilbyder vi hele 172 sengepladser fordelt på boliger i 8 forskellige kategorier.

Handicapvenlige ferieboliger og topmoderne kursuslokaler

De fleste af vores ferieboliger i Sjællands og Danmarks centralt beliggende Korsør, er indrettet som handicapvenlige boliger med hensynsfuld indretning og moderne hjælpemidler. Er du i tvivl om vi kan imødekomme jeres behov og ønsker, er vi altid parate til at besvare spørgsmål og finde den rigtige løsning for jer.

Udover vores mange moderne ferieboliger, tilbyder vi også plads til kreative og underholdende fritidsaktiviteter i vores nye flotte multihal. Den omkringliggende smukke natur og vores hyggelige by, byder på masser af frisk luft og mulighed for hyggeligt samvær.

Vi ved alt om vores dejlige ferieboliger på Sjælland

Det er altid en god idé at reservere vores ferieboliger i god tid og dermed undgå skuffelser.

Kan vi bistå med yderligere information, har du særlige behov eller vil du reservere en feriebolig med det samme, er vi parate til at hjælpe dig videre på telefon +45 70 13 77 00 og på e-mail musholm@musholm.dk

Share.

Comments are closed.