fbpx

Ferie i Danmark med kørestol

0 Læs højt

Når der skal holdes ferie i Danmark med kørestol, er Musholm det oplagte valg. Vores professionelle og gennemtænkte indretning, giver en problemfri ferie i Danmark som kørestolsbruger.

Med mange veludstyrede ferieboliger, der har masser af handicapvenligt udstyr, kan vi tilbyde de perfekte rammer om jeres næste ferie i Danmark som kørestolsbruger med eller uden ledsager.

Aktiv ferie i Danmark med kørestol på Musholm, Ferie – Sport – Konference

Her midt i den skønneste natur, har vi masser af plads til afslapning og sjove sportsaktiviteter for alle. Med udsigt over Storebælt og Storebæltsbroen, ved det smukke kystlandskab, ligger vores skønne Hotel- Konference- og Feriecenter. Oplev de særlige områder, hvor alt er næsten uberørt siden istiden forsvandt, og nyd den friske luft.

De fleste af vores 53 ferieboliger er indrettet således de fungerer perfekt som base på en aktiv ferie i Danmark med kørestol. Nyd et hav af skønne naturoplevelser i det smukke morænelandskab enten som par, som familie eller måske sammen med gode venner.

Rammerne bestemmer hvornår ferie i Danmark som kørestolsbruger fungerer

Der er ingen tvivl om, at hver sin årstid har sin charme, men hver sin årstid har også sin udfordring som kørestolsbruger. Musholm, Ferie – Sport – Konference er der masser af udfoldelses- og oplevelsesmuligheder for alle mobilitetsniveauer, både når vejret tillader udendørs hygge og når de indendørs faciliteter er at foretrække.

Vores store nye multihal åbner for et væld af sjove og udfordrende oplevelser for alle, og det omkringliggende smukke morænelandskab byder på frisk havluft og uberørt natur.

Hos os er ferie i Danmark med kørestolsfaciliteter en selvfølge

På Musholm, Ferie – Sport – Konference har vi plads til hele dit rejseselskab. Uanset om I er 2 eller 172 personer, har vi sengepladser til jer alle sammen. Det er dog en god idé at booke jeres ophold på Musholm i god tid, jo før – jo bedre, hvis I vil være sikre på at få det I vil have.

Kontakt os allerede i dag på telefon +45 70 13 77 00 eller via e-mail musholm@musholm.dk.

 

Share.

Comments are closed.