fbpx

Ferie for kørestolsbrugere

0 Læs højt

Musholm, Ferie – Sport – Konference tilbyder faciliteterne til en problemfri ferie for kørestolsbrugere. Vi skaber de perfekte rammer om en unik ferie for kørestolsbrugere og eventuelle ledsagere.

Nyd de smukke og helt vidunderlige naturskønne omgivelser og vores fantastiske topmoderne feriecenter på jeres næste ferie for kørestolsbrugere med familie og venner.

Aktiv ferie for kørestolsbrugere – både indendørs og udendørs

Vi er stolte af at kunne byde dig og din familie velkommen til aktiv ferie for kørestolsbrugere på Musholm, Ferie – Sport – Konference. Med et væld af kørestolsvenlige faciliteter og hjælpemidler bliver opholdet sjovt, spændende og udfordrende uanset hvilket mobilitetsniveau du har. Vælg eventuelt at bruge nogle hyggestunder med familien eller vennerne i vores nye multihal, der giver plads og mulighed for sjove og udfordrende aktiviteter til alle, med eller uden handicap.

I tillæg til vores hyggelige indendørs aktiviteter byder vores smukke omgivelser også på masser af frisk luft og skøn natur. Vi har en flot legeplads lige uden for døren, naturoplevelser på Hjertestien og mulighed for fiskeri på Storebælt.

Hold ferie for kørestolsbrugere på et socialøkonomisk feriecenter

Musholm, Ferie – Sport – Konference tilbyder ferie for kørestolsbrugere, med masser af sjove aktiviteter, hygge og skønne omgivelser. Vi er en socialøkonomisk virksomhed, der bruger vores økonomiske overskud til konstante forbedringer og udbygninger af nye kørestols- og handicapvenlige faciliteter.

Denne socialt bevidste strategi giver løbende Musholm endnu flere muligheder for, at skabe de perfekte rammer om jeres ferie for kørestolsbrugere, hver eneste gang vi udlejer en feriebolig.

Få mere at vide om ferie for kørestolsbrugere på skønne Musholm

Med en mængde informationer, beskrivelser og stemningsbilleder her på vores brugervenlige hjemmeside, har du måske fået svar på det hele, hvis ikke, eller hvis du har særlige behov og ønsker, er vi naturligvis parate til at hjælpe dig med at få en ferie for kørestolsbrugere, sprængfyldt med muligheder for sjove aktiviteter og indslag.

Kontakt os allerede i dag på telefon +45 70 13 77 00 eller via vores e-mail musholm@musholm.dk.

Share.

Comments are closed.