fbpx

Familieferie Sjælland

0 Læs højt

Tag familien med på en herlig miniferie i Sjællands skønneste område. Den smukkeste natur ligger og venter lige udenfor døren. Musholm leverer rammerne til jeres næste familieferie på Sjælland.

Nyd hinandens selskab på en familieferie i Sjællands hyggeligste by, Korsør. De skønneste naturoplevelser, interessante byvandringer og et feriecenter med et væld af aktivitetsmuligheder venter på dig og din familie.

Der er plads til din familieferie på Sjællands hyggeligste feriecenter

En familieferie på Sjællands dejligste feriecenter; Musholm, Ferie – Sport – Konference, er sprængfyldt med gode muligheder for sjov, hygge og samvær. Her er plads til udfoldelse og afslapning, eller måske lidt af hvert?

Uanset om jeres familieferie i Sjællands smukkeste natur skal bruges til afslapning eller I har en aktiv sportsferie på programmet, er Musholm, Ferie – Sport – Konference parat til at levere de perfekte rammer.

Fra næsten alle vore værelser og ferielejligheder har du en skøn udsigt over Storebælt og Storebæltsbroen. Her kan I, om I er 2 eller 12 personer nyde en skøn familieferie i Sjællands smukke natur.

Har du lyst til en aktiv familieferie ved Sjællands smukke kyst?

Der er lagt op til at hele familien kan bruge mange timer på at hygge og boltre sig i vores helt nye velindrettede multihal. Eksempelvis kan et spil el-hockey få adrenalinen op, eller hvad med at bestige den høje klatrevæg. For at slutte dagen af med et lille sus i maven, kan I kaste jer ud i en glidetur på tværs af hallen i den store og flotte svævebane.

Kombinér eventuelt vores sjove indendørs aktiviteter med god og frisk havluft i den omkringliggende overvældende natur. De mindste og lidt større børn kan hygge sig på vores store legeplads, mens de lidt større fiskeglade gæster kan søge ro og fordybelse med en frisk fisketur i Storebælt.

Hør nærmere om jeres næste familieferie i Sjællands feriecenterperle

Her på hjemmesiden har vi lagt en række beskrivelser og stemningsbilleder fra Musholm, Ferie – Sport Konference. Har du brug for yderligere information eller har du særlige behov og ønsker, er vi altid parate til at hjælpe dig videre.

Skriv eller ring til os allerede i dag på telefon +45 70 13 77 00 eller via e-mail musholm@musholm.dk. Vi glæder os til at danne rammerne om jeres næste familieferie i Sjællands hyggeligste område.

Share.

Comments are closed.