fbpx

Erfaren centerleder ansat på Musholm

0 Læs højt

Musholm – Ferie Sport Konference i Korsør får ny centerleder den 1. oktober 2017. Som afløser for den hidtidige centerleder Gitte Fyrkov har Musholm ansat Freddy Hansen, 52 år fra Skælskør. Freddy Hansen har bred erfaring fra hotel- og restaurationsbranchen, som han har arbejdet i siden 1986. Han er oprindelig uddannet tjener og har siden opkvalificeret sig inden for feltet i blandt andet erhvervsøkonomi og kokkekunsten.

Freddy Hansen kommer fra en stilling som hotelchef på Gigtforeningens center SANO i Skælskør og fortæller:
-Jeg glæder mig til fortsat at arbejde for, at mennesker med forskellige behov får gode ferieoplevelser. Og Musholms ambition om at være det førende ferie-, sport- og konferencecenter for mennesker med handicap er en spændende udfordring. Stillingen som centerleder på Musholm giver mig også mulighed for at sætte mine kompetencer og erfaringer i spil både i forhold til drift, salg og udvikling. Derudover er det bare fantastiske rammer i det prisbelønnede feriecenter, og jeg har indtryk af, at det er en god arbejdsplads, hvor medarbejderne er glade for at være.

Ledelsesrollen
Freddy Hansen bliver leder for en stab på 16 fastansatte og ca. 35 timelønnede på Musholm. Han har erfaring med ledelse fra forskellige lederstillinger. Han har blandt andet været leder i mange år i Comwell-koncernen samt direktør for Hotel Strandparken i Holbæk.

Direktør for Musholm Henrik Ib Jørgensen ser frem til samarbejdet med Freddy Hansen:
– Jeg glæder mig meget til at få Freddy med ombord. Hans personlige og faglige profil rummer de egenskaber og kompetencer, som Musholm har brug for. Med ham i spidsen for medarbejderstaben har vi et stærkt hold, som kan bidrage til Musholms fortsatte udvikling, siger Henrik Ib Jørgensen.

Share.

Comments are closed.