fbpx

Dagsmøder Sjælland

0 Læs højt

Når virksomheden skal holde dagsmøder på Sjælland, er Musholm det oplagte valg. Vi tilbyder topmoderne konferencefaciliteter og herlige omgivelser midt i Danmark.

Jeres dagsmøder på Sjællands måske bedste beliggende kursus- og konferencecenter, bliver med garanti en succes. Lækker forplejning kan vælges til eller fra, men hos os er servicen altid i top.

Nyd jeres dagsmøder ved Sjællands spektakulære kystlinje

Intet giver mere energi end dejlige og smukke omgivelser. Når I vælger at afholde jeres dagsmøder på Sjællands måske bedst udstyrede kursus- og konferencecenter, vil de smukke naturomgivelser skabe en helt særlig stemning og arbejdsindstilling. Med Storebælt og Storebæltsbroen som baggrund, service i særklasse og udsøgt forplejning, er rammerne på plads til jeres dagsmøder. Sjællands mest handicapvenlige konferencecenter står klar til afbenyttelse.

Musholm tilbyder dagsmøder på Sjælland præcis som du vil have det

Afholder virksomheden ofte dagsmøder på Sjælland, eller ønsker I at benytte vores tilbud om forplejning, kan I vælge til og fra som I har behov. Vi er altid yderst fleksible. Trækker mødet ud, eller ønsker I fra starten at kombinere jeres dagsmøder på Sjællands skønneste konferencecenter med menu og overnatning, er vi også parate til at imødekomme dine og virksomhedens ønsker.

Kontakt os i dag og få en aftale på plads, der passer jeres behov.

Mere information om afholdelse af dagsmøder ved Sjællands smukkeste kyst?

Vi har samlet mange oplysninger og beskrivelser om vores dejlige kursus- og konferencecenter her på hjemmesiden. Skulle du alligevel have brug for yderligere information inden du reserverer vores faciliteter til jeres næste dagsmøder ved Sjællands smukkeste kyst, er vi naturligvis parate til at hjælpe dig videre på telefon +45 70 13 77 00 og e-mail musholm@musholm.dk.

Vi på Musholm ser frem til at kunne byde dig og dine mødedeltagere velkommen i vores topmoderne lokaler. Vi vil gerne vise dig Korsør fra den allerbedste side.

Share.

Comments are closed.