fbpx

Aktivt feriecenter

0 Læs højt

Musholm, Ferie – Sport – Konference er et dynamisk og aktivt feriecenter midt i Danmark. Kom og besøg et aktivt feriecenter med moderne og handicapvenlige faciliteter.

Nyde den unikke natur omkring Musholm, Ferie – Sport – Konference, vi er et aktivt feriecenter der byder på et væld af sjove og udfordrende aktiviteter i naturskønne omgivelser.

Et aktivt feriecenter med Danmarks vel nok smukkeste beliggenhed

I den hyggelige sjællandske by Korsør, ligger der et dynamisk og aktivt feriecenter, med et væld af spændende faciliteter og udfordrende muligheder.

Vores flotte ferieboliger, nye restaurant og store multihal er alle indrettet med masser af plads til afslapning, hygge og sjove aktiviteter. Næsten alle vores 53 ferieboliger byder desuden på en herlig udsigt over Storebælt og Storebæltsbroen.

Vi tilbyder dig et aktivt feriecenter med Danmarks måske smukkeste beliggenhed. Her kan du sammen med familie eller venner opleve et væld af skønne naturoplevelser samt mange aktive og hyggelige stunder.

Aktivt feriecenter med nye faciliteter

Musholm, Ferie – Sport – Konference, er et socialøkonomisk og aktivt feriecenter, der har valgt at bruge vores overskud og ekstra ressourcer på løbende udskiftning og modernisering af vores faciliteter. Faktisk er konsekvent geninvestering af overskuddet i moderne og handicapvenlige faciliteter, en af vores strategiske målsætninger.

Vores nye multihal, er et af disse investeringsprojekter, der er med til at give dig og din familie, venner eller rejsedeltagere mulighed for at sammensætte en underholdende og aktiv ferie.

Udover de mange sjove og udfordrende udfoldelsesmuligheder indendørs, tilbyder det unikke omkransende morænelandskab god plads til dejlige vandre- eller løbeture, eller I kan tage på en forfriskende fisketur på Storebælt, hvor frokosten og aftensmaden måske kan reddes i land.

Besøg et aktivt feriecenter med masser af plads

Uanset om I er 2 eller 172 personer, har vi sengepladser til alle. Hos os er der rigeligt med plads til at få pulsen op og slappe af igen. Vi er et aktivt feriecenter med masser af sove-, lege og hjerterum.

Kontakt os allerede i dag på telefon +45 70 13 77 00 eller send en e-mail på musholm@musholm.dk

Share.

Comments are closed.