fbpx

Aktiv ferie Sjælland

0 Læs højt

Nyd vores faciliteter og hold en dejlig aktiv ferie på Sjælland. Musholm, Ferie – Sport – Konference tilbyder aktiv ferie på Sjællands dejligste feriecenter med central beliggenhed midt i Danmark.

Her på Musholm kan du og familien få en uforglemmelig og aktiv ferie i Sjællands fantastiske kystnatur. Vi byder på aktivitetsmuligheder og faciliteter til alle aldre og mobilitetsniveauer.

Velvære og frisk luft med en aktiv ferie ved Sjællands smukkeste kyst

Musholm, Ferie – Sport – Konference, har masser af plads til afslapning og sjove sportsaktiviteter. Du kan opleve en helt unik aktiv ferie ved Sjællands måske smukkeste kystlandskab. Store områder, der ser ud præcis som da istiden forsvandt, venter på at du og familien udforsker det.

Næsten alle 53 boliger byder på en herlig udsigt over Storebælt og Storebæltsbroen, og fungerer perfekt som base på en aktiv ferie i Sjællands smukke morænelandskab. Nyd et hav af skønne naturoplevelser som par, som familie eller sammen med gode venner.

Book en aktiv ferie på Sjællands hyggeligste feriecenter – året rundt

Hver sin årstid har sin charme, også på Musholm, Ferie – Sport – Konference. Her er masser af udfoldelses- og oplevelsesmuligheder, både når vejret tillader udendørs hygge, og når de indendørs faciliteter er at foretrække.

Eksempelvis kan en aktiv ferie i Sjællands dejligste feriecenter, med tilhørende multihal, bestå af et sjovt og udfordrende sportsmesterskab. Disciplinerne kunne være el-hockey, klatrevægsbestigning og svævebaneræs.

Udenfor i den herlige natur kan I roligt slippe børnene løs på vores flotte store legeplads, eller I kan arrangere en forfriskende fisketur på Storebælt, hvor aftensmaden kan blive sikret.

Plads til aktiv ferie i Sjællands smukkeste område

Vi har plads til hele dit rejseselskab. Uanset om I er 2 eller 172 personer, har vi sengepladser til jer alle sammen. Er der nogen i jeres gruppe der har særlige behov, er vi stolte af at kunne tilbyde mange handicapvenlige faciliteter og et boligområde der er indrettet med handicaptilrettede hjælpemidler og detaljer.

Bestil sengepladserne på Musholm i god tid, jo før – jo bedre, hvis du vil være sikker på at få det du vil have.
Kontakt os allerede i dag på telefon +45 70 13 77 00 eller via e-mail musholm@musholm.dk.

Share.

Comments are closed.