5

Stærke tilbud til både virksomheder og foreninger

Musholms tilbyder enkle pakker og har gennemskuelige priser.  I kan også selv være med til at sammensætte konferencepakkerne, så I får lige det, der dækker jeres behov.

At holde konference, generalforsamling eller møder et sted, hvor tilgængeligheden er i top, er et stærkt signal til omverdenen og medarbejderne om, at organisationen ønsker at medvirke til inklusion

Ud over at Musholm, Ferie – Sport – Konference er et topmoderne ny-renoveret konferencecenter, er det en såkaldt socialøkonomisk virksomhed. Det vil sige, at overskuddet altid geninvesteres med henblik på at understøtte det sociale formål at tilbyde ferie- og fritidsaktiviteter for mennesker med handicap. Så når I som virksomhed holder møder eller konferencer på Musholm, Ferie – Sport – Konference, støtter I samtidig sociale formål.

Luksus eller basis

På Musholm, Ferie – Sport – Konference har vi to forskellige prisniveauer, hvis du ikke får skræddersyet:

I kan vælge luksusudgaven, hvor man får top service, to retter mad til måltiderne og frugt, kage, kaffe, the og vand gennem hele dagen. Hver gæst har sit eget værelse.

En anden mulighed er mere basis, vores billigere foreningspakke, hvor man stadig får service i top, men blot får serveret dagens lækre ret og isvand, kaffe og the under møderne. Desuden deler to gæster værelse.

Døgnkonferencer:

Kursusdøgn i luksusudgaven: 1 døgn: 1.495,00 kr. pr. person  og 1½ døgn: 1.990,00 kr. pr. person
Kursusdøgn i basisugaven: 1 døgn; 895,00 kr. pr. person og 1½ døgn kr. 1.250,00 kr. pr. person

Se priserne nederst på siden.
NB! Alle priser er inklusiv lokaleleje, trådløst internet, standard av-udstyr og moms.

Send forespørgsel

Dit navn (skal udfyldes)

Telefonnummer

Eventuel firmanavn

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Priserne er pr. person.
Der er tillæg for teambuilding med klatrevæg, svævebane, el-hockey og for møder i hal under 70 personer. Kontakt os for et tilbud.