fbpx
_nj04887

Inspirerende ophold for institutioner

Musholm ligger tæt ved en pragtfuld badestrand ved Sjællands vestkyst lidt uden for Korsør. Kun lidt over en times kørsel fra København, to timer fra Aarhus og tre kvarter fra Odense.

Plads til alle
På Musholm kan alle uanset krop og alder få én på opleveren. I de fantastiske rammer er der højt til loftet i mere end én forstand, og alle mødes af muligheder frem for begrænsninger. Tilgængeligheden er eminent, og der er ingen showstoppere for jer, der har svært ved at finde plads andre steder.

Plads til særlige behov
Alle værelser på Musholm er designet til at lette opholdet både for mennesker med og uden et handicap. Vi tilbyder både værelser, ferielejligheder og hotelværelser og råder desuden over en række hjælpemidler, som vi meget gerne stiller til rådighed under jeres ophold. Kontakt os inden opholdet for at aftale nærmere herom.

Plads til aktiviteter for alle
På Musholm kan I gå fra ro til ræs på et øjeblik. Både i de naturskønne omgivelser omkring Musholm og i vores prisbelønnede multihal er der et hav af aktivitetsmuligheder og rum til at slappe af og nyde livet.

Se vores tilbud til institutioner nederst på siden.

Inspiration til opholdet på Musholm
Bliv inspireret til et aktivt ophold for jeres institution på Musholm gennem vores onlinekatalog for institutioner

Send en forespørgsel

Dit navn (skal udfyldes)

Telefonnummer

Eventuel firmanavn

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Tilbud til institutioner

Off season tilbud til institutioner

Januar – april og oktober – december 2018

Ferieophold med tre overnatninger, halvpension, to timers svævebane/klatrevæg, bålhygge med snobrødsbagning, filmaften med popcorn og en sodavand

1.420,00 pr. person

Pris pr. ekstra overnatning: 350 kr. pr. person

Forårs- og efterårstilbud til institutioner

Maj – juni og uge 33 – september 2018. Ferieophold med tre overnatninger, halvpension, to timers svævebane/klatrevæg, bålhygge med snobrødsbagning, filmaften med popcorn og en sodavand

1.995,00 pr. person

Pris pr. ekstra overnatning: 562 kr. pr. person

Sommerferie 2018 for institutioner

Ferieophold (uge 26-34) med tre overnatninger, halvpension, to timers svævebane/klatrevæg, bålhygge med snobrødsbagning, filmaften med popcorn og en sodavand.

2.299,00 pr. person

Pris pr. ekstra overnatning: Kr. 682,- pr. person

_nj04837-1200px