fbpx

Aktiv, sjov og spændende vinterferie uge 7 2019

Har du og din familie planer i vinterferien?

Kom til Harry Potter-dagë, El-hockey-skole med nogle af Danmarks bedste trænere og spillere, parasportdag med bl.a. bordtennisverdensmesteren Peter Rosenmeier, Den Store Familiebagedyst, kreativt værksted, film og foredrag. Dette og meget mere er på programmet i Musholms vinterferie for hele familien. En ferie med plads til forskelle og hvor alle kan være med på tværs af handicap, alder og landsdele. Se programmet her

Musholm er verdens mest tilgængelige feriecenter, og vi er derfor eksperter i at skabe de perfekte rammer om lige netop jeres ferie. Hos os er ingen anderledes eller til besvær, og vi tilbyder gratis alle de hjælpemidler, du kunne få brug for.

Vi håber, at du har lyst til at holde din vinterferie sammen med os, og som noget helt eksklusivt giver vi nu mulighed for, at alle familier med et handicap inde på livet kan få dækket halvdelen af opholdets pris af Muskelsvindfondens feriepulje.

Program

Søndag, 10. februar

Vi afholder “Den Store Familiebagedyst”, hvor vi trækker lod om opskrifter og ingredienser, og hvor alle familier kæmper om den prestigefyldte titel.

Mandag, 11. februar

Vi åbner dørene op for Harry Potters verden og flyver på koste i svævebanen, spiller qudditch i hallen, kreerer udklædning i børnehuset og afholder dynebio med en ny film fra serien hver aften.

Tirsdag, 12. februar

Vi åbner op for aktiviteter i hallen, men sørger også for aktiviteter af mere digital karakter med bl.a. en turnering i Fifa

Onsdag, 13. februar

Vi får besøg af verdens- og paralympisk mester i bordtennis, Peter Rosenmeier, som sammen med kollegaer vil introducere til forskellige fede parasportdiscipliner.

Torsdag, 14. februar

Vi får besøg af spillere fra det danske landshold i Powerchair Floorball, der vil undervise i det samt el-hockey, som de også alle har dyrket på højt plan.

Fredag, 15. februar

Vi åbner endnu en gang dørene op for Harry Potters verden og flyver på koste i svævebanen, spiller qudditch i hallen, kreerer udklædning i børnehuset og afholder dynebio med en ny film fra serien hver aften.

Priser:

Familieferiehus:
Første døgn: 795,-
Andet døgn: 300,-
Efterfølgende døgn: 200,- pr. døgn.

Forplejning (fuld pension):
Voksne: 275,- pr. døgn.
Børn 2-14 år: 140,- pr. døgn.

Priseksempel:

3 døgn for 2 voksne og 2 børn med fuld pension:
Normalpris: 3.785,-

Med støtte fra Muskelsvindfondens feriepulje*:
1.893,-
*Støtten bliver tildelt ved booking.

Der er åben for booking på telefon +45 70 13 77 00