F-bolig

Denne feriebolig kan huse op til seks personer. Med sine to lyse soveværelser samt mulighed for opredning i opholdsstuen er den perfekt til den store familie og vennegrupper. Begge soveværelser har to elevationssenge. Der ét fuldt tilgængeligt badeværelse med loftlift, der går igennem til det tilstødende værelse, badebriks, toilet og håndvask samt et stort bruseområde med indgang fra det ene soveværelse og entreen. Derudover er der et gæstetoilet (uden hjælpemidler) for at undgå kø om morgenen.

Ud mod terrassen er der et køkken kombineret med en opholdsstue, så I kan tilbringe mest muligt tid sammen på jeres ferie. Køkkenet er udstyret med komfur, ovn, opvaskemaskine, hæve-sænke bord og køleskab med tilhørende mini-fryser, så alle kan være med til at hygge over madlavningen. I den modsatte ende af køkkenet er der en opholdsstue med en dobbelt sovesofa og Smart TV til de sene aftentimer.

Fra opholdsstuen og køkkenet er der adgang ud mod terrassen, hvor I nemt kan rykke selskabet udenfor, hvis vejret er godt.